Sökresultat för: ”

aria elbas säljes

Tidigare utannonserade

Säljer en basförstärkare av märket Cort samt medföljande elbas med softcase. Förstärkaren är kanonbra för hemmabruk och i absolut nyskick. Inköpt på 4sound för ca. 1 år sedan. Basen köptes på auktion och har fått en genomgång komplett med bandet Elweroth's logotype. Märket är Aria Pro II med aktiva mickar. Jag slänger även med en stämmare och kabel utan extra kostnad. Maila vid intresse så ringer jag upp. Skickas ej, men möjlighet till leverans finns i Östergötland och Stockholm. Prutare kan dränka sig i sjön.
Japanbyggd elbas vid namn Aria Pro 2 från 70-talet någon gång. Fungerar bra men med lite knaster i några av vridreglagen och med mycket patina i form av lacksläpp ;) E-strängen är tillfälligt höjd i främre stallet med lite tejp, som syns på bild. Något som givetvis går att göra snyggare men då det har fungerat så har det inte blivit åtgärdat på riktigt. 2200kr eller välkommen med bud på basen. DBX-kompressorn är såld! Jag har även ett par välspelande Beovox s30 som jag säljer för 400kr för paret. Type 6301 Några märken finns men överlag riktigt fina.
1. JoeMeek Twin-Q: 2500 kr (SÅLD) Channelstrip med två kanaler (preamp, kompressor och equalizer). 2. Avid Eleven Rack: 2500 kr (SÅLD) Effektprocessor för gitarr, bas och sång (med expansionspaketet). 3. Genelec 8020B: 3000 kr (SÅLDA) Ett par 4" monitorer. 4. Mackie Big Knob: 2000 kr. Monitorkontroll. 5. Korg Legacy Collection MS-20: 800 kr (SÅLD) USB-kontroller. 6. Samick Greg Bennett UM3: 2000 kr Elgitarr med coil-tap-modifikation, softcase och svajarm medföljer. 7. Aria TSB-400: 2000 kr Elbas byggd i Matsomoku-fabriken. Ring för mer information.
Säljer nu min fin fina elbas från 1981, alla verktyg finns med och såväl ett hardcase. Allt i originalskick. Till och med skyddsplasten som ska sitta vid pottarna finns kvar. Väldigt fin finish på den och knappt några "dings" alls på den. Det sitter en dubble coil pick-up i den med en smidig flip-switch som ni ser på bilden. 5000kr säljs denna skönhet för, billigare vid snabb affär! Jag kan nås både på e-mail och telefon. Hade gott!
Elbas Aria Pro 2 från tidigt 80-tal. Denna är från deras mest exklusiva serie med ebenholtz greppbräda och pärlemor inlägg. Den är i väldigt fint skick. Kan skickas mot postförskott. 3000 kr + ev. Frakt.