Sökresultat för: ”

aria akustisk gitarr säljes

Tidigare utannonserade

Tänkte nu sälja min Danelectro 12 strängade elgura. Låter helt underbar och riktigt skön att lira på. Inte några större fel på guran. En litet skönhetsfel på huvudet, annars inget. Hade tänkt mig 2500:- för gitarren Har även en 12 strängad akustisk gitarr som är till salu. Det är en Aria från 1970. Låter helt underbart. Något hög stränghöjd på, men det ska nog inte va så svårt att fixa om man lämnar in den hos en verkstad. Skön vintage känsla och låter heltenkelt underbar. Hade tänkt mig 1500:- för den.
Säljer nu min nylonsträngade akustiska gitarr, då jag använder den alltför sällan. Det är en lättspelad och behaglig gitarr, lämpad för såväl nybörjare som mer avancerade. Den är i mycket gott skick utan tydliga tecken på bruk. Gitarren har teleuttag och justerbar EQ, utöver att spelas på som vanligt går den även att koppla in i förstärkare eller använda till line-inspelning. Det är en prisvärd och sällsynt gitarr som inte längre tillverkas. Optimalt vore att den hämtas, eftersom frakten lätt kan bli omständlig och osäker.
Tänkte nu sälja min Danelectro 12 strängade elgura. Låter helt underbar och riktigt skön att lira på. Inte några större fel på guran. En litet skönhetsfel på huvudet, annars inget. Hade tänkt mig 1500:- för gitarren Har även en 12 strängad akustisk gitarr som är till salu. Det är en Aria från 1970. Låter helt underbart. Något hög stränghöjd på, men det ska nog inte va så svårt att fixa om man lämnar in den hos en verkstad. Skön vintage känsla och låter heltenkelt underbar. Hade tänkt mig 750:- för den. Bilder på den akustiska kan jag skicka via mail.
Dags att sälja min Tanglewood TW15NS med inbyggt AER AK15+ micksystem (element under stallben + kondensatormick m förförstärkare) Gitarren inhandlades 2007 och har använts flitigt, dock ej på senare tid då jag mer fokuserar på nylonsträngad gitarr av klassisk modell. Gitarren är väldigt välljudande och lättspelad. En torrspricka finns på baksidan som skall repareras, se bild. Pris 4000 :- Aria *ET85 (etiketten trasig därav svårt att veta vad modellen heter) nylonsträngad akustisk gitarr med inbyggd mikrofon. Small hals, 46 mm vid sadeln. Gitarren är byggd i Japan på 70-talet skulle jag gissa. Pris 1400 :-
Hej! Säljer nu mina nylonsträngade för att finansiera ny gitarr:) Först ut är en Aria concert guitar. Serie nummer 179 Modell nummer AC-6 Made i Japan Ålder okänd... Riktigt bra klang med bra band och bandstavar.gitarren har fått en liten skada nertill på sargen(se bild) Inget som påverkar varken ljudet eller spelandet:) Pris:1000kr Gitarr 2 är en Hondo Från 81- Modell nummer H308A Kanonskick! verkar har legat orörd i sitt case senaste 30 åren:) orginalcase medföljer. Pris:1500kr Närmare foton kan fås på mms. BVSA Mvh Fredrik