Sökresultat för: ”

ardic båtvärmare säljes

Tidigare utannonserade

Jag säljer nu min extremt välvårdade båt som alltid förvarat inomhus samt på trailer.Båten är inte botten målad.Skrovet samt båten är i extremt bra skick.Yamaha motorn är en b-variant dvs att den har ett special byggt växelhus med hög utväxling.Jag är ensam ägare av båten sedan jag köpte den ny.De sista 10 åren har båten endast gått 30-50 timmar Båten är utrustad med: *Ardic båtvärmare *Lowrance ekolod (3000w) *Lowrance GPS *Autopilot (Aoutohelm) *Komradio *Special byggda spöhållare,trollingbar i rostfritt *Bromsad båtrailer fogelsta 1250 Pris kan diskuteras vid snabb affär !
Pga oseriös blocketsäljare som annonseradede i fel kategori, köptes nyss denna i tron att det var en båtvärmare. Väl upp-packad hemma framgick att den går på 24 V och har timer istället för termostat. Det är alltså en värmare för en lastbil eller entrepenadmaskin! Skulle nog fungera även i en Storebro somju kör med 24 V. Värmaren är aldrig använd och vad jag förstått helt komplett inkl cirkulationspump mm. Effekt 6 kW. Betalade 5000 kr till skitskallen. Det är ett bra pris även för en fordonsvärmare så det vill jag helst ha. Men det är Ok att pruta till 4000. Jag kan pröjsa frakten inom Sverige.
Ardic dieselvärmare. Renoverad för ca 9000 kronor. Kvitto finns.
Ardic båtvärmare 091-D(diesel) och varmvattenberedare säljes som ett paket. Aldrig installerade och därför helt oanvända. Var tänkt till en 40 fots segelbåt. Pris 12000 SEK eller bud.
Båtvärmare Ardic 04-D Tillverkare Volvo flygmotor AB. Aldrig använd. Pris kan diskuteras vid snabb affär. Kontakt endast via telefon.