Sökresultat för: ”

ardennervalack säljes

Tidigare utannonserade

Hej söker rutinerad ryttare till ardennervalack på 3 år..:) Endast sutten på två gånger, tidigare ställe, och ganska sen i utvecklingen.... Men behöver nån som har tid och åka ut till han och pyssla med han, borsta och rida han sen..:) Han är en stor häst, runt 166cm nu och växer nog lite till:) Men snällare häst fåår man leta efter..:) ... Har även en ettårigt ardennersto, som jag behöver hjälp med, med borstning tömkörning mm, Hästarna står utanför sala..:) Vid Engarn:) Skicka pm vid intresse, Vill ej ha betalt utan endast hjälp..:)
ska nu sälja min goa ardennervalack Bomit som är född 02, han är snäll i all hantering, Han är körd med det flesta redskapen, han går fram överallt, är även riden mycket också, har haft mkt småbarn som ridit honom samt kört, är 100 % trafiksäker en kanonfin häst som går att ha till allt Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vill du hjälpa till med min 5-åriga ardennervalack? Du får full skötsel, mockning och ridning dina dagar. Han är mycket snäll men stor och stark så kräver därför rutinerad skötare/ryttare. Han fungerar bra som mor/dotter-häst. Stallet är ett mindre stall, beläget utanför Ystad. Begränsat med allmänna kommunikationer. Fantastisk ridterräng i skog. Finns också mindre gräshage att rida i. Kostnaden diskuterar vi utifrån hur många dagar du vill ha. Hör av dig på mail och vid intresse får du gärna komma och provrida.
Vi säljer nu vår 4-åriga ardennervalack Cavaljer pågrund av ändrade arbetsförhållande. Han är en ardenner med stort hjärta! Vi har påbörjat inkörning. Han har burit sele, har haft skaklar och även dragit både vagn och timmer. Detta var för ca 1 år sedan så idag är han lite ringrostig. Han är även riden lite lätt på skogsrundor. Cavaljer går ihop med de flesta hästar. Älskar att bli ompysslad och att få vara med.
En snäll gosig kille f 08, ca 160 cm, med full stam, snäll att verka, står fint i både spilta och box, går nu på lösdrift ihop med en hingst och flera damer, han är påbörjad inridning, men inte körd. Om du är seriöst intresserad så slår du en pling, svarar inte på mail eller sms. OBS lånas ej ut på foder. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.