Sökresultat för: ”

ardenner utrustning säljes

Tidigare utannonserade

Det är med stor sorg vi sätter in denna annons. Men vi har inte möjlighet att ge honom vad han behöver för tillfället av olika anledningar. Terry är född 19990602. Lugn och snäll i all hantering. Körd i skog och jordbruk, går utmärkt att rida. 100% trafiksäker. Aningens tungskodd då han inte hjälper till att lyfta hovarna, men stretar/bråkar aldrig. Låg i rang och går bra ihop med andra hästar. ca173cm i mankhöjd. En stor och ståtlig herre. Denna häst är en läromästare som vet vad man ska göra. Helt underbar. Rätt hem är viktigt. Pris beroende på utrustning. Hör av er om ni undrar något.
Ardenner önskas köpas. Ardenner med framtiden för sig letas för allroundanvändning. Ridning till viss del men även körning, och förhoppningvis lämpad för framtida arbete på gården samt i skog och mark. Nyrenoverat stall med stora rymlig boxar, mycket utevistelse samt självklart hästkompis kan utlovas. Behöver ej vara utbildad. Gärna sto. Köpes med eller utan utrustning. Skicka gärna ett mail och om ni har en ardenner ni tror kan passa oss.
Snällt och snyggt sto korsning ardenner nordsvensk. Född 2008. Lyhörd och lagom pigg i ridningen. ca 1,65 cm mankhöjd och grov. Inkörd Trafiksäker. Kan ridas av de flesta. Hos oss även riden av barn. Trygg och kelig i hanteringen. Perfekta familjehästen. Har pass. Aldrig varit sjuk. Går barfota Utrustning ingår Vid seriöst intresse maila och berättta vad du letar efter och har att erbjuda vår fina tjej. Säljes med stor sorg i hjärtat. Viktigt med rätt hem.
3 snälla hästar i flock säljes, de fungerar mycket bra tillsammans och ör snälla i all hantering. Western och PNH utbildade. Även hel PNH utrustning säljes. Alla 3 hästarna säljes för 50000 kr tillsammans endast p g a flytt. Arn-häst (medverkar och rids av Cecilia samt Arn i båda filmerna). Nordsvensk/halvblod 16 år, D-ponny 16 år och ardenner 18 år. Önskar komma till ett hem med god omsorg där de för stanna.
3 snälla hästar i flock säljes, de fungerar mycket bra tillsammans och är snälla i all hantering. Western och PNH utbildade. Även hel PNH utrustning säljes. Alla 3 hästarna säljes för 50000 kr tillsammans endast p g a flytt. Arn-häst (medverkar och rids av Cecilia samt Arn i båda filmerna). Nordsvensk/halvblod 17 år, D-ponny 17 år och ardenner 19 år. Önskar komma till ett hem med god omsorg där de för stanna.