Sökresultat för: ”

arctic tv bänk säljes

Tidigare utannonserade

Då den tyvärr är för stor för nya huset säljes: Voice tv bänk i mycket fint använt skick! Något litet märke finns men överlag superfin! Högblankt vit med valnötsskiva ( går att byta) . Två skåp med hyllplan i härdat glas och sladdhål på baksidan, övre mittfack har en flipfront-lucka, nedre är en låda med push-öppning. Längd: 180 cm Höjd: 44 cm Djup: 50 cm (Nypris ca 12'000:- ) Pris 5500:- kan disk vid snabb affär!
Med Arctic väljer man att synas samtidigt som man visar att "lite är mycket". Intrycket är kraftfullt men ändå lättsmält. Dörrar och lådor öppnas med ett lätt tryck tack vare möbelns pushfunktion. Vit högblank stomme, vit högglas toppskiva. Övre raden är tre flipfront-luckor, nedre raden är tre lådor med push-öppning. Längd 180 cm Höjd 44 cm Djup 50 cm Mycket fin skick, endast en lucka som krånglar lite samt en litet märke på högkanten på en av luckorna. Nypris ca 16 500 SEK Hämtas på Lidingö
Nypris ca 12 500 SEK Mått 180w * 50d * 58h Art no 060033 Skjutdörr
Mycket fin & välbehållen sideboard/TV bänk från märket ARCTIC säljes pga flytt. Inköpt 2009 på Stalands. Inga skavanker. Front och toppskiva i högblankt vitt. Möbeln består av 2 lådor och ett skåp med hylla av härdat glas, båda med touch funktion när man öppnar. B:120cm D: 50cm Höjd: 44cm (http://www.stalands.se/sideboards-och-tv-bankar/arctic__1619) Det går att ta ner möbeln något vid flytt men den är fortfarande mycket tung. Två stycken personer är att rekommendera. Nypris i butik 9.065kr. "Arctic är med sitt egna formspråk en modern möbel som erbjuder oändliga förvaringsmöjligheter, både i hemmet och på kontoret. Serien består av solitära byråar, skåp, väggskåp, hyllor, skoskåp och sideboards. Lådor och dörrar öppnas med ett lätt tryck. Inredningen är funktionell och genomtänkt."
En Arctic Tv bänk i vit, mycket fint skick. Glasskiva på ovansidan. mått: längd 180 djup 50 hög 44