Sökresultat för: ”

arcona säljes

Tidigare utannonserade

Jag undrar om någon har ett intresse för min Yogurt Arcone.Den är i fint skick, lite smårepor vid kedjan men det är sånt som inte går att undvika om man cyklar. Jag är den andra ägaren, nypris var 5200:- jag köpte den för 2500:-Jag vill ha 1800:- , Jag har köpt nya handtag, pedaler och pegs. En komplett bakbroms medföljer.OBS! Bilder kommer inom kort! OBS!Skriv ett PM till mej om den verkar intressant för dig, Eller så skickar du ett mail till Sebastian.Kronberg@live.se
Mycket välhållen och relativt lite seglad Arcona 400 med riklig utrustning. Blått skrov, bra segel, livflotte, gennaker etc. Pedantiskt skött Arcona 400 med mycket hög utrustningsstandard. Tre kabiner med härliga dubbelkojer och resårmadrasser i varje hytt. Mycket välseglande Cruiser/Racer som sköter sig väl på både långfärd och på kappseglingsbanan. Båten finns i Finland och dess pris i EUR är 215 000. För mera info, besök Båtagents hemsida.
Välseglande kvalitetsbåt i fint skick. "En av de bästa 32-fotare som tillverkats. Härliga seglingsegenskaper i kombination med stora utrymmen". 1 ägare sedan 1989 vilket var sista året Arcona 32 tillverkades. Motor: Volvo Penta 2002 18Hk med S-drev och sötvattenkylning, stor service gjord vintern 2013. Segelgarderob: Storsegel UK Halsey 2007, Fock UK Halsey 2008, Genua 1 Rebellsegel 1990, Spinnaker Royal Sails 1990. Övrig utrustning: Teak i sittbrunn, Ny spis 2010, Ny sprayhood 2009, Kylskåp, Värmare Wallas, toalett med septitank, VHF, GPS. Båten ligger i sjön i Stockholm/Djurgården
Arcona 400 är en fantastisk seglare. Denna båt är välutrustad och välvårdad. Båten är sparsamt familjeseglad och har alltid varit inomhusförvarad vintertid. Begärt pris är ca 900.000kr under nypriset och är utan byten. Byte till svensktillverkad 34-37 fots segelbåt kan vara av intresse. Bryggplats finns i södra Hunnebostrand som kan övertas. För ytterligare information, kontakta ägaren och säljaren Lennart Gå även in på Arcona Yachts hemsida för mer information om båtmodellen.
Ansa 42 - 1981 Härlig segelbåt som i många avseenden var långt före sin tid. Konstruktör Ocke Mannerfeldt. Rymlig salong med gammaldags, äkta trivsel, akterhytt med separat ingång från sittbrunn. Bra segel och ett gott helhetsintryck. Enkel segling med självslående fock. Visas i Gustavsberg, besök vår hemsida för mer info - www.arconayachts.se Om företaget Arcona Yachts är ett av de ledande företagen i Sverige inom segelbåtsproduktion. Moderna, högpresterande segelbåtar med maximal komfort. Varv och marinor i Gustavsberg och Kungshamn. Välkommen!