Sökresultat för: ”

archimedes säljes

Tidigare utannonserade

Helt oanvänd hoppsadel säljes. Jag säljer en Prestige Archimedes hoppsadel för att jag vann den i en utlottning men är ej i behov av en hoppsadel. Nypriset är 9.999:- men jag säljer den för 8.500:-. Eftersom sadeln är en ännu ej uthämtad lotterivinst finns möjligheten att välja storlek och färg, vid snabb kontakt. Bommen värms så att den passar på de flesta typer av hästar. (E-post adressen är min mammas) Bilden är hämtad från google.
Jag har nu en kull med Belgiska jätte ungar . ett tillfälle för dej som vill ha färgen chinchilla eller vit med chinchilla anlag Alfons,Albin,Abu,Akilles,Apoll,Andy, Amos o Archimedes söker nya ägare. renrasiga , säljes med stamtavla. För utställning & avel eller till dej som vill ha en belgisk jätte i annorlunda färg. Jag har nu flera fina hanar kvar i både vit o chinchilla. 900kr + 100 kr i bokningsavg. Leveransklara v.37 för info : maila (eller ring) kolla gärna på hemsidan : byhult.se
ICA 2007. Inbunden, kartonnage, 128 sidor, 302 gram. Illustrerad. Förlagsny bok. Den här boken täcker in de senaste fyra tusen åren av civilisation och har samlat tankar och upptäckter från 50 av de största forskarna inom naturvetenskapen. Ta ett samlat grepp om upptäckterna som har format vår moderna värld, från Pythagoras till Archimedes, Newton till Faraday, Darwin till Hawkins. Förkovra dig i upptäckter om anatomi, datorer, elektricitet och astronomi som har hjälpt till att förklara vår plats i universum och hur vi har lärt oss tygla naturens krafter. Här finns allt du behöver veta om de största vetenskapliga upptäckterna; noga utvalt och behändigt förpackat.
En styck Archimedes 2,0 med Bruksanvisning. ( Vit ) En styck AB50 Blå. Köpta på auktion och jag har inget gjort med dom. Vet inte om dom startar , men det är ju volvo.....Bara att klappa igång. Förutom att jag inte har startat dom , så e dom i mycket gott skavt retro skick. Inga mailkamrater. Priset för båda är ett bra pris. Lägg ner några timmar på dom. Häng dom på aktern på en gammal eka eller ngt , så har ni nostalgi på hög nivå.
Lång rigg Årsmodell 1982 enligt förra ägaren som haft den sedan ny. Inköpt av mig 2008 till ett projekt som inte blev av har stått långtidskonserverad sedan dess.Sparsamt använd av en äldre herre i Kallaxby.Enda kända defekten är en bult som är av i upptippningsspärren. Önskas mer information vänligen ring. Svarar ej på mail Ring 070/3987100 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.