Sökresultat för: ”

archimedes penta säljes

Tidigare utannonserade

Öppen motorbåt 4,20 meter med äldre 12 hk motor, bensindunk, åror inkl årtullar och två äldre flytvästar, en vuxen och en barn.. Motorn är en Archimedes Penta 120 Cruising och är något defekt men fungerar. Den händige kan säkert få den att fungera bättre än vad jag har lyckats med. Båten har klass 3-öglor i både för och akter. Bottenmålad och klar för sjösättning. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Trevlig båt från 68 som endast har gått 13 säsonger i vatten. Aldrig bottenmålad. 50 hästars Archimedes Penta som behöver en förgasarinställning annars går den som en klocka. 30 kärra medföljer samt 20 liters trycktank. Ny aktersoffa och nytt innertak. Trevlig båt för billig peng, billigare vid snabb affär. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en båtmotor av märket Archimedes storlek 6HP ett fäste på motorkåpan saknas. Startad förra månaden. trycktank medföljer men den läcker i en koppling. tillverkare volvo penta. säljes pga att jag behöver en med längre rigg. Pris: 2000kr billigare vid snabb affär och då görs prutning på plats. finns i TABERG 1 mil söder om Jönköping Endast telefonkontakt. 0702486767 MVH Tommy
Uttern 510 HT Favorit -74 säljes Bra skick, inga skador, hyfsat kapell. Motor Archimedes Penta 60Hk, startar och går bra, ej separat oljesmörjning. (Vissa mekaniska funktioner skulle kanske behöva en översyn, tiltlåset funkar inte hundra t.ex. men motorfunktionen är klockren) Nya dynöverdrag Nyare TK-trailer (30km) finns, kan eventuellt medfölja vid snabb och smärtfri affär. Trevlig båt för lite pengar. Fler bilder kan fixas. Ej sjösatt i år. Har legat i sötvatten de senaste 10 åren i alla fall.
Passa nu på att ta vara på de sista sommarmånaderna med en rolig leksak! Båten är en Jofa på 4 meter, med en 45hk Archimedes Penta bakom. Motorn har alltid gått bra, båten toppar ungefär 25 knop. Teleflexstyrning. Nymålad och lättare renoverad i vintras. Inga problem att dra ring och andra vattenleksaker efter! Byten kan vara intressant. Men ring då för mer info! Båtvagn ingår ej, men transport kan ordnas mot betalning. / John