Sökresultat för: ”

archimedes penta 360 säljes

Tidigare utannonserade

Motorbåt Solvigg 18 från 1973 säljes med motor Archimedes Penta 360 och släpvagn. Endast använd åtta säsonger sedan 1973. Motorn servad och styrningen bytt 2010. Båten är i bra skick och har flera extrafunktioner som en extra bräda och dynor så att två personer sover bekvämare i den. Eller två vuxna och ett barn. Bra campingbåt för öbesök.
Båtmotor säljes. Högst bjudande.
Vi säljer vår familjebåt som är perfekt för dagsutflykter, bad och fiske. Båten är väl underhållen och renoverades av förre ägaren. Vi har haft båten i fyra år och har sköt den väl. Den har inte krävt några större åtgärder förutom nytt kapell, nytt batteri och en reparation av motorn (se nedan). Det finns inga fel eller defekter på båten. Fräscha dynor. Trimplan monterade. Topplanterna (ej på bild). Motorn är en Archimedes Penta 360 (36 hk) från 1973-74 som också renoverats av förre ägaren. I samband med detta uppgraderades den så att den motsvarar en 450 på 45 hk (det är bara förgasaren som skiljer mellan 360 och 450). Våren 2011 hade vi den inlämnad för att byta en läckande packbox vid vattenpumpen. I samband med detta bytes tre andra packboxar, ett lager och impellern. Under sommaren har jag bytt tändstift och membran i bensinpumpen och rengjort förgasaren och bensinpumpen. Den startar lätt, går jämnt och har imponerande acceleration och fartresurser. Visas i Slagsta (utmed E4:an).
Arcimedes penta 36hk lång rigg Säljes
Säljer en fin kortriggad 36 hk archimedes penta inkl. vajrar och reglage. -74 årsmodell? Ej varit startad på ett antal år, osäker på dess funktion. Reservdelsmotor?!