Sökresultat för: ”

arboga pelarborr drev e100s säljes

Tidigare utannonserade

En begagnad pelarborr från välkända Arboga Maskiner AB i bra skick säljes. Modellen heter E100s och har extrautrustats med pedal för reversering. Perfekt om man gängar ! Man ställer in ett grundvarvtalsområde med lösa drev ovanpå maskinen, och växlar sedan mellan två varvtal med växelspaken på sidan. Rejäl maskin ! 400V 3-fas motor 200-3600rpm MK3-kona Komplett drevsats i bra skick ! Vevbar höjdinställning både på överdel och borrbord. Inbyggd "kiljagare" för att driva ur chuck eller borrkonor. Inställbart borrdjup. Viss dokumentation med sprängskisser finns. Maskinen fungarar utmärkt, men har ett kullager som snart behöver bytas. Nytt lager medföljer ! Fungerar att köra ihop med 30mA jordfelsbrytare ! Kan givetvis provköras på plats ! Inga byten ! Hjälp med lastning finns ! Borrchuck ingår ej. BVSA !!!
Nytt drev till Arboga Typ E100S eller 2512 som man byter drev på toppen på maskin. Det är 51 kugg på drevet. Har några andra drev också. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2st arboga E100S den som är på bild är komplett med alla drev, 13mm chuck och skruvstycke. Den andra är det bytt motor på till en starkare samt nya lager i hela lådan, den har även chuck och stort skruvstycke. dock saknas några drev. pris 4500 st eller 7000 för bägge