Sökresultat för: ”

arbetsstol kinnarps 6000 säljes

Tidigare utannonserade

Fin kontorsstol säljes, mycket fin. lite info utdraget från kinnarps hemsida Det bästa sättet att sitta ergonomiskt är att hålla kroppen i rörelse. Låter det konstigt? Det är det inte. Plus[6] med FreeFloat-mekanism uppmuntrar till rörelse. Sits och rygg rör sig oberoende av varandra på minsta signal från dig, oavsett om du vill luta dig koncentrerat framåt eller slappna av helt bakåt. Lägg till inställningsmöjligheter i sittdjup, sitthöjd och ryggstödshöjd och du får en ergonomisk favorit Nypris ca 6000:-
Kinnarps arbetsstol 6000 serie - 6244N34
2 st kontorsstolar alla delar på stolen är justerbara. OBS! På den en stolen så har stoppningen vikt sig lite. 800 kr för den ena och 500 för den andra 1100 kr för båda.
Kontorsstol, arbetsstol, skrivbordsstol från Kinnarps. Modell: 6000 Freestyle Float Nästan oanvänd, inget synligt slitage på klädseln. Mycket bra kvalité och inställningar som kan anpassa den till just dig. Jag svarar snabbt på mail.
Kinnarps 6000 synchrone blå tyg samt besöksstol med likadant tyg. Lite solblekt tyg, men helt ok. Helt och rent tyg. Riktigt skön och ergonomisk stol för kontoret eller datorrummet. 800 kr för arbetsstol och 200 kr för besöksstol. Vid köp av båda 900 kr.