Sökresultat för: ”

arbetssele säljes

Tidigare utannonserade

En röjsåg av märket Stihl FS40. Har ca två år på nacke n och är en ganska enkel men väldigt bra röjare som lämpar sig väl för såväl proffisionellt som privat bruk men med lite mindre trädgårdsarneten. Behaglig arbetssele medföljer självklart även denna av märket Stihl. Jag vill ha en tusenlapp dör denna och är man inte villig att betala detta så för man sig icke besvär att ringa sms:a eller maila. Man ser, vill ha, ringer, köper och hämtar. Svårare än så är der inte.;)
Helt ny fyrhjulig skogsvagn för häst. Den är gjord för att man ska kunna köra i skogen men är lika fin för väg körning. Man kan skruva bort sätet och räckena och använda den för timmerkörning. Mkt bra svängradie. Arbetssele för ardenner finns också.pris 5000 SEK Bilder finns! Fin, måste ses! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1st giga och en tidaholmare som är nr märkt. Åkvagn med två säten som är i fint skick. 6500kr styck eller 10 000 för paret. Se bilder. - Åksele 2500 - 2st arbetsselar, en större och en mindre 2500 styck - släprede med förtjälke med nya vinterskaklar 4500kr - en långsläde med 2 säten 2500kr - en körsläde med skaklar, körbok längst bak 1500kr Det är ganska mörka bilder, men det är riktiga gamaldagsa slädar med mera Ring vid frågor, nås endast via telefon.
Mindre arbetssele (bilden). Även en större finns.