Sökresultat för: ”

arbetssökande säljes

Tidigare utannonserade

Vi är två gotländska ungdomar, 20 och 18 år, som söker lägenhet i Uppsala. Ena är student och andra är arbetssökande. Vi röker inte och har inga husdjur. Vi letar efter en egen lägenhet när vi kommer tillbaka till Sverige efter ett halvårs studier i Australien. Vi kan flytta in redan från 24:e december. Vi är lugna och festar inte och ser alltid till att betala hyran i tid. Om intresserad att hyra ut hör av er på min mail då jag inte har någon telefon i Australien.
Om tjänsten IT-Resurs söker en erfaren Supporttekniker med ITIL kunskaper för uppdrag hos en av våra kunder centralt i Stockholm. I dina arbetsuppgifter kommer du att arbeta med ärendehantering och support via telefon och på plats ute på kontoret. Du kommer vidare att arbeta med installationer och felsökning av både hård- och mjukvara. Du kommer även att vara med på inköp och inventering av IT-utrustning samt sätta upp användarkonton mm. Krav på arbetssökande Det är önskvärt att du är ITIL V3-certifierad alternativt van vid arbete i ITIL miljö.
IT-Resurs söker Supporttekniker för uppdrag i Skåne Om tjänsten Din huvuduppgift är att hjälpa kunden med dagliga IT-problem. Detta görs oftast på plats hos användaren men även via telefon/remote. I arbetsuppgifterna ingår felsökning både på hård- och mjukvara, installation, uppsättning och konfigurering av datorer samt kringutrustning, samt registrering av ärenden i kundens ärendehanteringssystem. Krav på arbetssökande Du bör ha minst ett års erfarenhet av arbete med IT-support, gärna som konsult. För att arbeta hos våra kunder krävs goda kunskaper i Windows-miljöer såväl server som klient, Microsoft Office, Outlook och Active Directory, samt generell kunskap om hårdvara och övrig kringutrustning.
Atea söker specialister inom främst Microsoft och Citrix Om tjänsten Vill du ligga i den absolut tekniska spetsen med avancerade lösningar mot stora kunder i olika branscher? Du kommer att få möjligheten att utvecklas i ett expansivt och framgångsrikt företag med globalt ledande IT- leverantörer som partners! Vi expanderar kraftigt och söker dig med djupare kompetens och erfarenhet: inom främst Microsoft och Citrix Krav på arbetssökande Arbetsbeskrivning och exempel på arbetsuppgifter: · Konsultation kring kundens teknikval, teknikstrategi och design/arkitektur.
Om tjänsten IT-Resurs söker en applikationskonsult, till Aldata, med fokus på implementering / konfiguration av butiksdatasystem. Krav på arbetssökande Som applikationskonsult kommer du att delta i workshops tillsammans med kund för att producera kravspecifikation för konfigurering alt utveckling av aktuellt system. Vidare kommer du att arbeta nära både utvecklare och tekniker när det gäller implementeringen och konfigurering av kundens krav och önskemål. Du kommer även att hålla i utbildningar/genomgångar av implementerat system hos kund, samt jobba med processer och flöden i kundens verksamhet