Sökresultat för: ”

arbetsbyxor barn säljes

Tidigare utannonserade

Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Stadsdelen Spånga-Tensta är en del av Stockholms stad och innefattar områdena Bromsten och Solhem, Sundby, Flysta i gamla Spånga samt Tensta och Hjulsta i en nyare del av stadsdelen. Sammanlagt bor ca 35.000 personer i stadsdelsområdet och antalet anställda i stadsdelsförvaltningen är ca 1.300 personer. Stadsdelsförvaltningens omslutning är närmare 1 miljard och innehåller verksamheter som t ex förskola, öppen fritidsverksamhet, äldreomsorg, omsorg om funktionsnedsatta, socialtjänst samt stadsmiljöfrågor. Spånga-Tensta är en dynamisk stadsdel i en intressant utvecklingsfas . 3 plats(er).Förskollärare / Lärarexamen mot de yngre åldrarna Ängstugans förskola ligger i ett villaområde i Sundby, Spånga. Våra barngrupper är åldersindelade. Vi arbetar medvetet med att utveckla innehåll i våra pedagogiska miljöer i nära kommunikation med barnen. Meningsfullt material ska alltid finnas tillgängligt. Den vuxne ska vara nyfiken och intresserad av barns strategier och ge barn tid att pröva och lära i dialog med andra. Vi har ett nära samarbete med Reggio Emilia Institutet och ingår i lokala nätverk där vi gemensamt utvecklar och fördjupar det pedagogiska arbetet. Vi söker nu tre förskollärare till våra barngrupper. Du kommer bl a att få: - Mycket trevliga och engagerade kolleger - Kontinuerlig handledning av enhetens pedagogista - Arbetsbyxa, modell snickarbyxa. - Pedagogiska måltider Vi söker Dig som: - Har en dokumenterad utbildning till förskollärare / lärare mot de yngre åldrarna - Har ett stort intresse av Reggio Emilia inspirerat arbete i förskola - Möter barns lust att lära med intresse och engagemang - Vill arbeta kontinuerligt med reflektion och pedagogisk dokumentation tillsammans med kolleger och pedagogista - Tänker flexibelt med stöd av förskolans styrdokument - Kan arbeta med barn i alla olika åldrar i förskolan Endast sökanden med formell behörighet beaktas. Löneform: Månadslön. Individuell lönesättning Anställningsform: Tillsvidare. Erfarenhet: Tidigare erfarenhet inom yrket är inget krav. Varaktighet: Tillsvidare.
Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Stadsdelen Spånga-Tensta är en del av Stockholms stad och innefattar områdena Bromsten och Solhem, Sundby, Flysta i gamla Spånga samt Tensta och Hjulsta i en nyare del av stadsdelen. Sammanlagt bor ca 37.000 personer i stadsdelsområdet och antalet anställda i stadsdelsförvaltningen är ca 1.100 personer. Stadsdelsförvaltningens omslutning är närmare 1 miljard och innehåller verksamheter som t ex förskola, öppen fritidsverksamhet, äldreomsorg, omsorg om funktionsnedsatta, socialtjänst samt stadsmiljöfrågor. Spånga-Tensta är en dynamisk stadsdel i en intressant utvecklingsfas. Ängstugans förskola ligger i ett villaområde i Sundby, Spånga. Våra barngrupper är åldersindelade. Vi arbetar medvetet med att utveckla innehåll i våra pedagogiska miljöer i nära kommunikation med barnen. Meningsfullt material ska alltid finnas tillgängligt. Den vuxne ska vara nyfiken och intresserad av barns strategier och ge barn tid att pröva och lära i dialog med andra. Vi har ett nära samarbete med Reggio Emilia Institutet och ingår i lokala nätverk där vi gemensamt utvecklar och fördjupar det pedagogiska arbetet. 3 plats(er).Vi söker nu tre förskollärare till våra barngrupper. Du kommer bland annat att få: - Mycket trevliga och engagerade kollegor - Kontinuerlig handledning av enhetens pedagogista - Arbetsbyxa, modell snickarbyxa. - Pedagogiska måltider Vi söker Dig som: - Har en dokumenterad utbildning till förskollärare / lärare mot de yngre åldrarna - Har ett stort intresse av Reggio Emilia inspirerat arbete i förskola - Möter barns lust att lära med intresse och engagemang - Vill arbeta kontinuerligt med reflektion och pedagogisk dokumentation tillsammans med kollegor och pedagogista - Tänker flexibelt med stöd av förskolans styrdokument - Kan arbeta med barn i alla olika åldrar i förskolan Endast sökanden med formell behörighet beaktas. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Välkommen med Din ansökan!
Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Stadsdelen Spånga-Tensta är en del av Stockholms stad och innefattar områdena Bromsten och Solhem, Sundby, Flysta i gamla Spånga samt Tensta och Hjulsta i en nyare del av stadsdelen. Sammanlagt bor ca 37.000 personer i stadsdelsområdet och antalet anställda i stadsdelsförvaltningen är ca 1.100 personer. Stadsdelsförvaltningens omslutning är närmare 1 miljard och innehåller verksamheter som t ex förskola, öppen fritidsverksamhet, äldreomsorg, omsorg om funktionsnedsatta, socialtjänst samt stadsmiljöfrågor. Spånga-Tensta är en dynamisk stadsdel i en intressant utvecklingsfas. Ängstugans förskola ligger i ett villaområde i Sundby, Spånga. Våra barngrupper är åldersindelade. Vi arbetar medvetet med att utveckla innehåll i våra pedagogiska miljöer i nära kommunikation med barnen. Meningsfullt material ska alltid finnas tillgängligt. Den vuxne ska vara nyfiken och intresserad av barns strategier och ge barn tid att pröva och lära i dialog med andra. Vi har ett nära samarbete med Reggio Emilia Institutet och ingår i lokala nätverk där vi gemensamt utvecklar och fördjupar det pedagogiska arbetet. 2 plats(er).Vi söker nu två förskollärare till våra barngrupper. Du kommer bland annat att få: - Mycket trevliga och engagerade kollegor - Kontinuerlig handledning av enhetens pedagogista - Arbetsbyxa, modell snickarbyxa. - Pedagogiska måltider Vi söker Dig som: - Har en dokumenterad utbildning till förskollärare / lärare mot de yngre åldrarna - Har ett stort intresse av Reggio Emilia inspirerat arbete i förskola - Möter barns lust att lära med intresse och engagemang - Vill arbeta kontinuerligt med reflektion och pedagogisk dokumentation tillsammans med kollegor och pedagogista - Tänker flexibelt med stöd av förskolans styrdokument - Kan arbeta med barn i alla olika åldrar i förskolan Endast sökanden med formell behörighet beaktas. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Välkommen med Din ansökan!
Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Stadsdelen Spånga-Tensta är en del av Stockholms stad och innefattar områdena Bromsten och Solhem, Sundby, Flysta i gamla Spånga samt Tensta och Hjulsta i en nyare del av stadsdelen. Sammanlagt bor ca 37.000 personer i stadsdelsområdet och antalet anställda i stadsdelsförvaltningen är ca 1.100 personer. Stadsdelsförvaltningens omslutning är närmare 1 miljard och innehåller verksamheter som t ex förskola, öppen fritidsverksamhet, äldreomsorg, omsorg om funktionsnedsatta, socialtjänst samt stadsmiljöfrågor. Spånga-Tensta är en dynamisk stadsdel i en intressant utvecklingsfas. Ängstugans förskola ligger i ett villaområde i Sundby, Spånga. Våra barngrupper är åldersindelade. Vi arbetar medvetet med att utveckla innehåll i våra pedagogiska miljöer i nära kommunikation med barnen. Meningsfullt material ska alltid finnas tillgängligt. Den vuxne ska vara nyfiken och intresserad av barns strategier och ge barn tid att pröva och lära i dialog med andra. Vi har ett nära samarbete med Reggio Emilia Institutet och ingår i lokala nätverk där vi gemensamt utvecklar och fördjupar det pedagogiska arbetet. 3 plats(er).Vi söker nu två förskollärare till våra barngrupper. Du kommer bland annat att få: - Mycket trevliga och engagerade kollegor - Kontinuerlig handledning av enhetens pedagogista - Arbetsbyxa, modell snickarbyxa. - Pedagogiska måltider Vi söker Dig som: - Har en dokumenterad utbildning till förskollärare / lärare mot de yngre åldrarna - Har ett stort intresse av Reggio Emilia inspirerat arbete i förskola - Möter barns lust att lära med intresse och engagemang - Vill arbeta kontinuerligt med reflektion och pedagogisk dokumentation tillsammans med kollegor och pedagogista - Tänker flexibelt med stöd av förskolans styrdokument - Kan arbeta med barn i alla olika åldrar i förskolan Endast sökanden med formell behörighet beaktas. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Välkommen med din ansökan!
Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Stadsdelen Spånga-Tensta är en del av Stockholms stad och innefattar områdena Bromsten och Solhem, Sundby, Flysta i gamla Spånga samt Tensta och Hjulsta i en nyare del av stadsdelen. Sammanlagt bor ca 37.000 personer i stadsdelsområdet och antalet anställda i stadsdelsförvaltningen är ca 1.100 personer. Stadsdelsförvaltningens omslutning är närmare 1 miljard och innehåller verksamheter som t ex förskola, öppen fritidsverksamhet, äldreomsorg, omsorg om funktionsnedsatta, socialtjänst samt stadsmiljöfrågor. Spånga-Tensta är en dynamisk stadsdel i en intressant utvecklingsfas. Spånga–Tensta stadsdelsförvaltning består av fem avdelningar varav förskola, fritid och prevention är en. Avdelningen omfattar förskolor, familjedaghem, öppen förskola, stöd till barn med särskilda behov, kolloverksamhet, kvartersgårdar, fritidsgårdar, parklekar, fältassistenter, brottsförebyggande arbete (BRÅ) och kultur. Vi söker nu en förskollärare till Ängstugans förskola som ligger i ett villaområde i Sundby, Spånga. Våra barngrupper är åldersindelade. 2 plats(er).Vi arbetar medvetet med att utveckla innehåll i våra pedagogiska miljöer i nära kommunikation med barnen. Meningsfullt material ska alltid finnas tillgängligt. Den vuxne ska vara nyfiken och intresserad av barns strategier och ge barn tid att pröva och lära i dialog med andra. Vi söker dig som: - Har en dokumenterad utbildning till förskollärare / lärare mot de yngre åldrarna - Har ett stort intresse av Reggio Emilia inspirerat arbete i förskola - Möter barns lust att lära med intresse och engagemang - Tänker flexibelt med stöd av förskolans styrdokument - Kan och vill arbeta med barn i alla olika åldrar i förskolan Du kommer bl a att få: - En organisation som ger stöd och skapar utrymme för reflektion och pedagogisk dokumentation - Utbildning i PIM, praktisk it- och media i förskolan - Arbetsbyxa, modell snickarbyxa Endast sökanden med formell behörighet beaktas Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Spånga-Tensta stadsdelsförvaltning eftersträvar mångfald och jämställdhet och ser gärna sökande som bidrar till detta. Stadsdelsförvaltningen vill även verka hälsofrämjande och erbjuder sina anställda olika förmånliga friskvårdserbjudanden. Rökfri arbetsplats tillämpas. Välkommen med din ansökan!