Sökresultat för: ”

arbetsbod kabe säljes

Tidigare utannonserade

Tyvärr måste jag sälja min fina skrutt vidare pga flytt och kommande platsbrist! Halvt utriven, passar den som vill ha ett hemmapysslarprojekt och inreda vagnen ordentligt, den som vill riva allt och använda underredet eller den som vill ha en simpel arbetsbod. Köpt i december som renoveringsobjekt, säljer den som detsamma. Men! Besiktigad och godkänd, nästa besiktning 2014-06. Vinterdäck och förtält medföljer. Välkommet att pruta för den som känner för det. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kabe arbetsbod på hjul i mycket gott skick. Boden är i mycket gott skick och har separat toalett utrymme. Den är 100% fukt och luktfri och allmänskicket är mycket bra! Utrustning: Handfat, Vask, Mikrovågsugn, Torkskåp, Kylskåp med frysfack, Elradiatorer, Varmvattenberedare, fungerande belysning runt om mm. Totalvikt 1500 kg, bredd 2,50m, längd skåp 4,90m + dragstång 1,5 m. Ypperlig till skogsarbetare, jägare, byggare / snickare och entreprenören. Normalpris för likvärdig Kabe arbetsbod är ca 35-45.000 kr. Pris: 29.000 kr eller högsta bud.
Boden är i mycket gott skick och har separat uppvärmt utrymme till exempelvis Kemtoalett (porta potti), förråd, ombyte mm. Den är 100% fukt och luktfri och allmänskicket är mycket bra! Utrustning: Handfat, Varmvattenberedare, Mikrovågsugn, Kaffekokare, Värmeskåp till mat, Kylskåp med frysfack, Elradiatorer, Jordfelsbrytare, Fungerande belysning runt om mm. Totalvikt 1300 kg, Personbilsdrag, bredd 2,50m, längd skåp 4,10m + dragstång 1,5 m. Ypperlig till Skogsarbetare, Jägare, Byggare / Snickare och Entreprenören. Normalpris för likvärdig Kabe arbetsbod är 35-45.000 kr. Pris: 29.000 kr eller högsta bud.
Kabe safir Grand dl-81 besiktigad t o m 2016-05-31. Lite småfix säkerhetsvajer av samt har varit en läcka i tak luckan som numera är igensatt samt gjort en ful lagning av taket invändigt.Har inte använt gasol i vagnen så jag har ingen gasol till den.Stort förtält ingår som jag aldrig haft uppsatt använd som gäststuga eller arbetsbod som den är eller fixa till felen och ha nästa års semester räddad. PRIS : 4.800:- eller BUD.
Kabe rubin -72 Obesiktad 900kr eller bud