Sökresultat för: ”

arbetsbåt fritidsbåt säljes

Tidigare utannonserade

Stanley erbjuder aluminiumbåtar från 18 - 42 fot i olika utföranden. Båtarna kan beställas i fyra olika utrustningsnivåer; Raw, Bas, Comfort, Top Line. Erbjuds med inom eller utombordare efter kundens önskemål. Modellprogrammet består av transport och arbetsbåtar. Stanley Boats bygger även fritidsbåtar vars egenskaper helt är i klass med yrkes båtarna. Vi vänder oss till de som behöver en gedigen, underhållsfri och stryktålig båt som samtidigt går bra i sjön. Inriktningen är att tillhandahålla bruksbåtar som är praktiska och erbjuder de ombord gått skydd mot alla väder. Som exempel kan båtarna förstärkas för körning i is. Motoralternativ (inom / utom) är valfritt för köparen. Priset avser basbåt med saltevattenbeständig alu legering turn key i Stockholm.
Yamarins underbara 61 CC Cross med aluminiumskrov. Denna säljes med Yamaha F115 AETX -13 till detta kanonpris. Nya Yamarin Cross med aluminiumskrov föddes efter att vi lyssnat till det finska båtfolkets önskemål. För många hade ett skrov i aluminium tett sig praktiskt särskilt för fiske och stugresor. Men ofta hade den mera spartanska inredningen med karaktär av arbetsbåt begränsat användningen av aluminiumbåten som fritidsbåt för familj och kamratkrets.
Kan fås med F150 mot pristillägg!!Ring för Dina utrustningsönskemål och pris!Ring!! Nya Yamarin Cross med aluminiumskrov föddes efter att vi lyssnat till det finska båtfolkets önskemål. För många hade ett skrov i aluminium tett sig praktiskt särskilt för fiske och stugresor. Men ofta hade den mera spartanska inredningen med karaktär av arbetsbåt begränsat användningen av aluminiumbåten som fritidsbåt för familj och kamratkrets. Märke: YAMARIN Modell: CROSS 61 CENTER CONSOLE Båttyp: Övriga båtar Årsmodell: 2015 Längd: 6,25 meter Bredd: 2,30 meter Motormärke: Yamaha Motormodell: F115 BETX Årsmodell motor: 2015 Effekt (hk): 115
Visas på båtmässan 9-13 Nov i Stockholm. Stanley Boats erbjuder aluminiumbåtar från 18 - 42 fot i olika utföranden. "Bullnose" 32 har en lastkapacitet av 3 ton samt en rejäl däcksyta. Båten kan göra 38 knop och plana i 24 knop med 3 tons last. Båtarna kan beställas i fyra olika utrustningsnivåer; Raw, Bas, Comfort, Top Line. Erbjuds med inom eller utombordare enl. kundens önskemål. Modellprogrammet består av transport och arbetsbåtar. Stanley Boats bygger även fritidsbåtar vars egenskaper helt är i klass med yrkes båtarna. Vi vänder oss till de som behöver en gedigen, underhållsfri och stryktålig båt som samtidigt går bra i sjön. Inriktningen är att tillhandahålla bruksbåtar som är praktiska och erbjuder de ombord gått skydd mot alla väder. Som exempel kan båtarna förstärkas för körning i is. Alla båtar uppfyller NBS std och CE för fritidsbruk. Jämför gärna med anytec, weldmec, buster, fred, hanterbara batar
Kontakta oss för pris! Rek.ca 371.900:-. På ny köl mot sommaren 2011. Finlands populäraste glasfiberbåt Yamarin föddes ur vår önskan om att bygga den bästa tänkbara glasfiberbåten för världens bästa utombordsmotor, Yamaha. Resultatet blev så lyckat att Yamarin nu är ett ansett kvalitetsmärke, som erbjuder många njutbara sommarstunder för det europeiska båtfolket. Finlands fräschaste aluminiumbåt. Nya Yamarin Cross med aluminiumskrov föddes efter att vi lyssnat till det finska båtfolkets önskemål. För många hade ett skrov i aluminium tett sig praktiskt särskilt för fiske och stugresor. Men ofta hade den mera spartanska inredningen med karaktär av arbetsbåt begränsat användningen av aluminiumbåten som fritidsbåt för familj och kamratkrets. Oslagbara parhästar. I Yamarin Cross förenas aluminium och glasfiber. Vi gav våra favoritmodeller stabila aluminiumskrov men behöll det stilfulla interiören i glasfiber med praktiska lösningar för familjebåtar. När körkomforten dessutom är av erkänd Yamarin-klass och världens populäraste utombordsmotor ger kraft, har Yamarin Cross blivit ett helt nytt alternativ för fritidsbåtfolk och en efterlängtad systerserie för Yamarin-båtarna. Kombinerad enkelheten i en aluminiumram, glasfiber båt Yamarin elegans och utmärkt körbarhet! Standardtillbehör: - Syrafasta räcken, pollare, trailerkrok, 2 st. handtag 2, badstege och tankbeslag - Seastar-hydraulstyrning - Yamaha LAN-multifunktionsinstrument, 2 st. - Yamaha 6X3-fjärreglage - Teflonkablar för fjärreglage - Monteringsslang i motorbrunnen - Bränsletank 107 liter - Bränslefilter - Kapellfack - Låsbart handskfack - Brandsläckare - Navigationsljus - 12 V eluttag, 2 st. - Offshore-säten - Sittdynor - Ankarbox i för och akter - Muggställ Extratillbehör: - Körkapell - Skyddshuva för pulpeten - Transport-/förvaringspresenning - Solbädd - Vattenskidstolpe - Bord 50x70 cm - Trimplan Vi återförsäljare för Buster, Finmmaster, Yamarin, Linder.