Sökresultat för: ”

arbetsbänk trädgård säljes

Tidigare utannonserade

Trädgårdslidret Vila ger utrymme för odling, vila och förvaring. Ryms i medelstora trädgårdar och passar bra för den som är intresserad av odling i mindre skala. Mellan förrådet och växthuset finns en liten pergola där man under trädgårdsarbetet kan sitta och njuta av växtkraften alternativ placera en arbetsbänk. Tack vare de olika modulerna är Trädgårdslidret Vila lätt att montera ihop.Trädgårdslidret är en kvalitetsprodukt som är tillverkad av trä och härdat glas. Växthuset har stått i utställning.
Mitt i villaidyllen säljer vi vår underbara 2a i totalrenoverad fastighet från 2006! Lägenheten har en egen uteplats, trädgård med bärbuskar och egen ingång. Det är öppen och trevlig planlösning mellan vardagsrum och kök med ett härligt ljusinsläpp från burspråket. Badrummet är snyggt renoverat 2009 med glasmosaik, klinkers och golvvärme med både dusch och stort badkar. Sovrummet är rymligt och har både klädkammare och kakelugn! I den lilla och väl fungerande föreningen finns tvättstuga samt relaxavdelning med bastu. Hall: Välkomnande hall med klinker. Plats för ytterkläder och skor. Från hallen når du till vardagsrum och kök. Kök: Snyggt kök med matplats för 6-8personer. Arbetsbänk i sten, vacker glasmosaik över arbetsytorna samt ekluckor. Kyl & frys samt diskmaskin är integrerat och det finns även spishäll samt inbyggnadsugn. Ekparkettgolv med ljus målad vägg. Badrum: Vackert badrum från 2009 i modern design med glasmosaik och ljust klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med både dusch och stort badkar, stor spegel och spotlights med dimmer. Vardagsrum: Ljust och rymligt vardagsrum med charmigt burspråk. Ekparkettgolv och ljusa väggar. Sovrum: Stort och rymligt med tillhörande klädkammare och fungerande kakelugn. Trägolv och ljusa väggar. Tomt: Egen tomt med uteplats, gräsmatta, bärbuskar och staket. Till lägenheten hör även en parkeringsplats samt en stor härlig gemensam trädgård med flertalet äppelträd. Försäljningen sker privat då vill vill göra en snabb och smidig affär för båda parter, mäklare kommer dock att anlitas för pappersarbetet, så att allt går rätt till. Det är en underbar lägenhet som vi trivs otroligt bra i, men säljer då vi planerar flytta till hus. Kontakta oss för mer information samt privat visning!
Rymlig och fräsch villa med trevlig trädgård med attraktivt läge. 5 rum o kök, med bl.a. en skönt vämande öppenspis med insats, och med bra förvaring och tvättrum i en ljus källare. Vidbyggt finns garage och snickarverkstad. Gångavstånd till dagis, skola, hälsocentral, bank och mataffär. Välkommen till en nyrustad och fräsch äldre villa med ett mycket bra läge i Harmånger. Du börjar ditt besök med att gå upp på den inglasade entréverandan och vidare in genom två glasade dörrar och kommer in till en ENTRÉHALL Här finns plats för ytterkläder och skor. Här finns även en bekväm bänk att sitta på och en spaljé mot källartrappan. Väggarna är klädda med tapet och på golvet ligger laminatskivor. Härifrån når Du ett DUSCHRUM Här är nytt (2010) och fräscht med fönster mot söder, dusch, toalett (ny) och tvättfat. Väggarna är klädda med våttapet och på golvet ligger en våtmatta. Vidare kommer Du till ett MATRUM Här finns ett fönster mot nordväst och plats för ett rejält köksbord där du kan samla hela familjen. Väggarna är klädda med bröstskiva och tapet, och på golvet ligger lika laminatskivor som i entréhallen och de fortsätter även in till KÖKET Ett mycket arbetsvänligt kök med bra arbetsbänkar, ny diskbänk, förvaringsskåp och hyllor. Här finns spis (2005), ny fläkt, kyl/frys (2005). Väggarna ovanför arbetsbänkarna är klädda med "kakel" skivor och målade skivor på övriga väggar. Du går tillbaka genom matrummet och kommer till ett SOVRUM Tvådelat rum som kan användas till mycket mer än sovrum t.ex. gästrum, kontor eller klädvårdsrum. Den ena delen av rummet har 2 garderober och det andra har 3. Båda har fönster mot nordost. Väggarna är klädda med tapet och golvet är av laminat. Tillbaka till matrummet och sedan en halvtrappa upp till ett VARDAGSRUM Rummet avdelas, av en bokhylla i bänkhöjd, till en större och en mindre del. Det större rummet har två fönster, ett åt nordost och det andra åt sydost. Här fin...(Klicka på länken för mer information)
Bygg ett eget soffbord eller en arbetsbänk 4 st kraftiga hjul i stål och gummi Höjd 18 cm och alla kan rotera 360° Hjulen klarar mellan 150-200 kg/hjul Nyskick och endast använda tillsammans med soffbord Paketpris
Obs! Så länge annonsen är kvar på Blocket så är den aktuell. Vi hyr ut vår unika och renoverade annexbyggnad uppförd på 1890-talet. Det friliggande annexet är ledigt fr.o.m 1/3 Området är synnerligen trivsamt och lugnt. Ca 100 meter till livsmedelsaffär, frisör, kondis, Pizzeria m.m. och ca 1.500 m till centrum. Byggnaden är uppförd i tegel i 1,5 plan med inredd ovanvåning. Golvyta i 2 plan, boytan är ca 40-50 kvm (snedtak på ovanvåningen). - Golvvärme i bottenplanet som har klinker. - Antik fungerande braskamin - Helkaklat litet badrum med dusch - Kök integrerat i bottenplanet (spis, ugn, disk- och arbetsbänk). - Ovanvåning med sovrum och massivt brädgolv - Tvättmaskin kommer att installeras. - Mysig trädgård som delas med oss. Finns uteplats med grillmöjlighet etc. Uthyres utan besittningsskydd tillsvidare via tidsbestämt hyreskontrakt. Vi som hyr ut bor i det stora huset. "Vi" består av en familj om 2 vuxna och 2 barn samt huskatten "Felix". Krav på hyresgästen: - Rök- och drogfri - Ej husdjur - Ej bet.anm - Ensamstående (vårt önskemål är huset bebos av 1 person) - Fast arbete, eller ordnad ekonomi - Deposition 10.000:- vid inflyttning Om du är intresserad v.g. skicka ett mail med uppgifter om dig själv inkl. tel.nr så tar vi kontakt. M V H Peter med familj.