Sökresultat för: ”

arai chaser visir säljes

Tidigare utannonserade

Jag sålde min MC för två säsonger sedan och det blir ingen ny på ett tag, så därför säljer jag nu hela min utrustning. Hjälm: Arai Chaser, Jolly Roger strl XS Endast använd ett tiotal mil, alltså inte på nåt sätt formad efter mitt huvud. Extra, Tonat visir med pinlock, originalvisir medföljer. Pris 2 500:- Jacka: Dainese strl 46 (small) Pris 400:- Byxa: Dainese strl 50 (32") Pris 400:- Ryggskydd Pris 200:- Skor: Sidi strl 41 Pris 200:- Allt är i mycket bra skick, så prutat och klart.
Arai Chaser Mattsvart Hjälmen är bara använd ca 10-15 ggr. Det är alltså ett bra skick på hjälmen. Det är storlek XS på hjälmen. Passformen är riktigt bra på denna kvalitetshjälm! Kuddarna som sitter i är utbytbara om man så vill. Jag har även satt på ett svart visir som medföljer utan extra kostnad (värde 600:-) Orginalvisiret medföljer givetvis. Nypris på hjälmen med orginal visir är 4990:- Säljes pga studier Ja kan skicka hjälmen på posten eller så kan den hämtas i Skövde
ARAI HJÄLM, modell CHASER, Storlek S, 55-56cm. Pearl Black med glasklart visir. Obetydligt använd (ca 3 gånger), och ser ut som ny. Inga skador. Kommer med dustbag, kartong och manual. http://www.araihelmet-europe.com/2010/collection/full-face/chaser/ Nypris 4990kr Säljes för 1500kr DIADORA STÖVLAR VERATEX, storlek 38. Svarta. Även dessa obetydligt använda (ca 3 gånger). Mycket sköna stövlar som sitter bra på foten. Nypris 1399kr Säljes för 500kr Lindstrands handskar, storlek M. Offroad med knogskydd i nötnappa och stretch och resor, ventilation m.m. Snygga, sitter bra, och är obetydligt använda. Nypris 600kr Säljes för 200kr Finns centralt i Stockholm, allt är i mycket gott skick, och säljes p.g.a. tappat intresse. Ring gärna!
Har en styck hjälm i nästan nyskick som inhandlades våren 2011 Den har väl kanske rullat ca 150 mil så den e i väldigt gott skick och har aldrig varit i backen. Den har inga repor eller skador. Jag har bytt ut visiret till ett svart. Hittar självklart inte klarglasvisiret i skrivande stund. Storlek M (57-58cm) Detta är min andra Arai-hjälm och det blir inte bättre än så om du frågar mig:)
Hallå där! Då va det bara hjälmen kvar då. Hjälmen ifråga är en Arai Chaser V stl Medium. Hjälmen kostade närmre 6000kr med det svara visiret. Du får köpa den för 2500kr ELLER så byter jag den gärna mot crossstövlar och, eller skyddsjacka. Original och svart visir, hjälmpåse och kartongen ingår. Kanske har kvitto kvar. Släng iväg en signal, sms eller ett mail om du undrar något. Mvh.