Sökresultat för: ”

arabsto säljes

Arabsto

Stockholm

Tidigare utannonserade

Ella Tiara (1998-04-28) Arabsto, skimmel, 158 cm E:Eldorado -(Espatero/Nebulosa) U: Ledscha-(Rycerz/Luba-Karnawal) Hon är välutbildad och tränad upp till lätt:A dressyr. Hon har en god hoppteknik och har på träning hoppat 120cm. Tävlat inom distans till och med 80km och vunnit tävling i Danmark. Ella har fått två mycket välskapta föl som finns att se hos Stall Peak. Efter fölnigarna har hon endast promenad ridits på grund av tidsbrist. Hon är mycket snäll i all hantering. Ella Tiara är registrerad i ARAB Sverige och innehar pass, FEI pass, vaccinationsintyg och tävlingsbok för distansritt. Prutbar vid snabb affär!
Fint skimmelsto 146 cm med bra stam e Shades of Dawn -Glaz. Trygg och lugn i all hantering. Snäll att rida ut på själv.Utbildad Lc-Lb dressyr, Lc Hoppning. Hoppad på klubbnivå ca 70-80 cm. Utvecklingsbar i båda diciplinerna. Passar kanske som första häst, bär upp en ganska lång ryttare eller passande till ridskola eller för den avelsintresserade. Bor nu och används i liten ridskoleverksamhet. Seriösa är välkomna att ringa på tel 0733-210815 mvh Anna Lauritsen
På grund av tidsbrist då jag nyligen fått barn letar jag efter en fodervärd till mitt arabsto. Hon är en 17 år gammal underbar liten häst, mycket snäll att hantera, men kräver en van ryttare. Hon är trafiksäker och älskar uteritter. Hon är glad och positiv och tycker även mycket om att hoppa. Jag letar efter någon som kan ge henne tid och kärlek under en längre period. Jag kan även tänka mig att låna ut henne som sällskapshäst, men ser gärna i första hand att hon blir riden. Maila gärna om du är intresserad!
Astra är en mycket trevlig häst, inte så stor ca 145 cm. f 2008 Hon är e: Ege PL och u: Asteroida - Glaz. Hennes pappa är riden och tävlad i flera discipliner och hennes mamma är westernriden och lite tävlad. Astra är inte inriden pga hennes ålder men är samarbetsvillig och stabil i psyket så det kommer inte att bli några problem. Lastad, van att ha täcke och träns. Longerad. Utställd på TS international 2010. Har pass SCID-fri För fler bilder se www.unas.se http://www.youtube.com/watch?v=1yYbHlOnRw4
Medryttare önskas till arabsto 6-7 dagar i veckan. Mycket mycket snäll att rida och sköta. Hon är i dagsläget i dålig form då hon inte ridits aktivt under två år. Behöver en rutinerad ryttare som kan sätta igång henne och fortsätta att hålla henne i form. Inriden i western men tycker även det är roligt med dressyr och lite lätt hoppning. Hon skall inom en snar framtid att flyttas till Heda ridklubb i Ljungsbro med tillgång till ridhus och ridbanor.