Sökresultat för: ”

arabiska guld säljes

Tidigare utannonserade

OBS Ej 100% guld(om 24k 100% guld kostar 6000 kr/st.)Har 2 st guldplätterade hängsmycken"Allah är störst" på arabiska. Plätteringen är i 24 k och i hög kvalite. Allså överdraget med 24 k guld. Extra stora och tunga 19 gr st. Tappar ej färgen, hög kvalite. Köpta i Dubai. Oanvända och nya. För män. Original. Pris i Sverige ca: 600 kr/st Pris: 350 kr st eller bud Kan skickas mot frakt.
Original Rolex Daytona Cosmograph Chronometer. Herrur 18K guld, 40mm. Automatisk, safirglas, blå urtavla med arabiska siffror, Oysterlocklänk med viklås (Easylink). Certifikat från mars 2007 (såld i Sverige). Innerbox, ytterkartong samt extra länkbitar medföljer. Klockan har den nya innerringen med serienumret ingraverat. En extra urtavla medföljer, se bild. Klockan är sparsamt använd och därför i mycket gott skick. En liten repa i en av länkbitarna är den enda anmärkningen. Äkthetsbevis från Kaplans auktioner utfärdas i samband med köpet på säljarens bekostnad (De går igenom klockan ut- och invändigt för att garantera äktheten i både urverk och boett/länk).
Säljer en original Omega Genève i guld. Det är en klassisk kostymklocka som går fint. Boetten är i guld, boettlocket i stål. Urtavla i silverfärg med arabiska siffror. Klockan har ett mekaniskt urverk, datumvisare. Mäter 36 mm i diameter. Kommer på ett nytt brunt läderband från hirsch (18 mm). Hesalitglas. Skicka ett mail om du är intresserad så ringer jag upp. Klockan finns i Stockholm.
Snygg hingst född 2010. Pappan tävlad i distans med guld i lag SM-99. Bra möderne. Blivande mkh 155-160 cm. Se honom på hemsidan: www.stalldacke.zoomin.se där finns stamtavlor och bilder på föräldrar och syskon. Säljes mycket förmånligt till rätt person samt 7-årigt egyptiskt sto på 145 cm som är riden och har haft två bra avk.
Original Rolex Daytona 16518 i 18K guld. Klockan är extremt varsamt använd och är en U serie såld 1999 med en vit tavla med Arabiska siffror. Klockan är i absolut nyskick! Inga som helst repor på vare sig boett, glasring eller lås. Vackert brunt krocko skinnband. Säljes med Original tillbehör som Cert, certhållare, original vacker Mahogny box samt instruktionsbok. 1 års Garanti Äkthetsbevis kan givetvis ordnas om så önskas. Nypris ca 190100:-