Sökresultat för: ”

arabiska fester säljes

Tidigare utannonserade

Vi är två personer som lagar olika arabiska rätter som vi sedan säljer till ett bra pris till olika evenemanger (som till exempel bröllop, studentfester, födeslsedagsfester, eller vilka fester som helst) Vi lagar maten hemma, och kan laga hur mycket som helst. Allt är fräscht, rent, snyggt och gott. Vi är jätte noga med hygien och ser till att allt är hur bra som helst. Ring oss på 0704683857 och så är ni jätte vällkomna till oss om ni vill beställa maten. Sara & Hannane
Anna Maria, även kallad Timotej efter ängen hon kom till på, kastas på 7O-talet in i ett storblommigt Stockholm och i en stormig överklassfamilj som snart delas i två. Pappa Caesar och mamma Jenny går skilda vägar och Timotej pendlar mellan olika världar tillsammans med sin bror Fredrik. Det är flärd och vardag om vartannat, sträva styvmödrar och vilsna styvpappor, glamorösa mostrar i Jackie Kennedy-outfits och så småningom kommer 80-talet med flytt till London och privatskolor, fester och sexuellt förvirrade arabiska affärsmän. Anna Maria lever ett omtumlande liv och när allt går så fort är det svårt att inse det liv man vant sig vid kan ta slut, att sorgen lurar runt hörnet. Vildängel är en sprudlande roman som handlar om kärlek i alla dess skepnader, om förlust och konsten att bli vuxen. Inb. med sk.omsl. Natur & Kultur, 2005, 347 sid. Mycket gott skick.
Stor trumma med en slag pinne med äkta får skinn. mycket fin skick. kommer ursprungligen från turkiet. Används mestadels i stora fester så som arabiska bröllop och dop och förlovningsfester .
Hej, Vi är två tjejer (och en katt) som hyr en vacker och gammaldags lägenhet i ett landshövdingehus i Bagaregården, nära Redbergsplatsen. Här har vi nu ett rum ledigt för en sympatisk person. Jag, Katrin (25) läser arabiska på universitetet och min kombo Mathilda (23) studerar på Göteborgs konstskola. Vi är två självständiga och rätt så intressanta tjejer som söker en likasinnad, glad och trevlig människa, som gillar att umgås under avslappnade former och intresserar sig för livets goda. Vi söker helt enkelt en vanlig och enkel person som kan tänka själv. Själva är vi inte mycket för urspårade fester med överdoser alkohol (det blir alltså ingenting av den varan hos oss) men annars gillar vi allt som är festligt och sällskapligt - allt det goda kort sagt. Hyran kommer att ligga på ca. 2000 kronor i månaden + ca 100 kronor i el. Alla (tjejer/kvinnor/damer) är varmt välkomna att höra av sig, och skriv hellre för mycket än för lite om dig själv! Med vänliga hälsningar, Katrin, Mathilda och katten Sigrid
jag är en kvinna med vuxna barn. jag talar svenska engelska och hjälpligt arabiska och tyska. pris efter ök. ej utanför uppsala. referenser finns.