Sökresultat för: ”

arabisk guld till salu sverige säljes

Tidigare utannonserade

En häst med hjärta av guld. Arab val. av den grövre sorten (polsk härstamning), ca 153 mkh. Tränad och tävlad i dressyr Lätt A. Gör rena byten, trapar.. Har börjat hoppa i somras. Snäll i ALLA lägen, kan gå med sällskap utan problem då han är medel/låg i rang. Lastar sig själv, står som ett ljus när han blir skodd. Han är ingen nybörjar häst då han kan bli lite pigg i skogen, inga konstigheter för en rutinerad ryttare! Lånas ut på foder, kan säljas om allt klaffar rätt.
Stockholm, Joh:s Pauli Boktryckeri, 1910. 8:o. 645, (2) s., (1) pl.-bl. Vinrött klotband med fyra markerade bind, ryggtitel i guld, röda snitt. Mycket gott skick. Innehåll: Den judiska historiens grundkaraktär; Judarna i Palestina och mischnahs uppkomst; Den palestinensiska och babylonska judendomen och talmuds uppkomst; Judarna i byzantiska riket; Judarna i vestromerska riket; Spaniens judar under vestgoternas herravälde; Judarna och islam; Judarna i Spanien under arabiskt och kristet herravälde; Judarna i Frankrike; Judarna i England; Judarna i Italien; Judarna i Tyskland; Judarna i Polen; Judarna i östern; Judarna vid öfvergången till nutiden; Judarna i nutiden; Register.
Världens finaste lilla kille är nu till salu. arabiskt fullblod f. 2008, e. AS Sinans Pacha u.Moheena ue. Diesel Match är född i Norge och kom till Sverige i Juli 2010. Han har ett hjärta av guld och vill komma till ett hem med mycket kärlek där han och hans framtida ryttare kan ha en underbar framtid tillsammans. Match är idag kring 145 cm och blir troligen över ponnymåttet Mycket tömkörd och longerad och fullt sadel och tränsvan. Även gått en del som handhäst. Insittning påbörjad. Han står hos sin nuvarande fodervärd i Skåne; men då han inte blir tillräckligt stor har vi beslutat att han ska få komma till ett nytt hem. All kontakt sker i första hand till fodervärden. Tveka inte att höra av er, detta är en underbar kille som kommer göra allt för sin framtida ryttare. Finns möjlighet att ta honom på foder för senare köp