Sökresultat för: ”

arabesque 26 båt säljes

Tidigare utannonserade

Välvårdad Arabesque 26 med följande data: Byggår 1971 Ny motor 1998 Storsegel Fock Genua 1(nyare) Genua 2 Spinnacker med bom Storsegelkapell 2st sittbrunnskydd för vind Durkmatta Tvålågigt spis 4st dynor för ruffen Sprayhood Ny Honda motor körd 2 säsonger 2axlad båtvagn värde c:a 8000:- Ankare Tampar Båten har inte använts på senare år p.g.a. sjukdom. Båten har skänkts till Jolleseglarna Karlstad i år.
Her ej tid för segelbåt Siri har 5 kojplatser Yamaha motor från 2009-10 Knappt använd Servad om genomgången varje vinter Nyare storsegel fullatte modell Och en massa ändra bra och ha grejor. Ring gärna för info. Har båten på en vagn nu som inte är min. men till salu den med. Det finns vagga med. Sätter ut pris med vagn. Han som äger vagnen vill 7000 för den Jag kan tänka mig en mindre motorbåt Typ eka i inbyte eller en Atv motorcykel
Efter en underbar vecka i skärgården är det dags för en större båt. Hon är inte världens vackraste men hon fungerar. Lite pyssel inför vinter men hon fungerar och går utmärkt att bo i och att segla henne är inga problem. Det sitter en 8 hk utombordare på henne och den har sittbrunnsreglage, motorn är jättelättstartad. Det mesta som behövs finns typ portaporti, spritkök, sittbrunnsbord, ankare, brandsläckare, tågvirke och mycket mer. Priset är satt lågt för att det som sagt finns lite puts på henne att göra.
becker ritad familjebåt med 6st kojer! 8hk suzuki med reglage. dynor mm i bra skick. Ny GPS. perfekt 1a båt. småfix men inga konstigheter.
Ska härmed sälja min unika fina båt pga andra intressen och tidsbrist. Båten är Harry Beckers första prototypbåt av Arabesque 26 och är därför byggd som prototyp och skiljer sig lite från serieutförandet. Båten renoverades för 4 års sedan och var i havet i två säsonger men har därefter varit på land i två år och tyvärr förfallit lite. Båten kan med ganska enkla medel bli brukbar inför säsongen. Det främsta som behöver göras är att städa av den rent allmänt, snygga till i sittbrunnen med lite spackel och färg och lacka en del trädetaljer. Förutom det som syns på bilderna så ingår -Mast, bom och fall -Vinylklädda dynor -2 storsegel, 2 fockar, 1 Genua -Durk inne -Durk till sittbrunn -Dynor till sittbrunn -Flytvästar -Diverse tampar och ankare -Fäste till utombordare Väldigt trevlig och lättseglad båt som är bra för nybörjare. Står på en vagga som är monterad på ett äldre traktorsläp. Båten står i Lomma.