Sökresultat för: ”

arab utlånas säljes

Araben
F

Tidigare utannonserade

Mycket trevlig och lättriden ponny som alla kan rida. Lugn och trygg för den orutinerade men ändå lagom motor och rolig att rida för den rutinerade. Varit utlånad till ridskola i 2 år och fungerat mycket bra och varit populär bland elever. Viktbärande, gått alla slags lektioner med både barn o vuxna. Tävlad klubbtävlingar i både dressyr och hoppning. Funkar bra ihop med andra hästar gått i flock (10st) i hage. Lättfödd = billig i drift. Korsning Islänning/arab. Utbildad LB/LA dressyr, LC hopp Pass o vaccinerad.
Pga utlandsstudier vill jag låna ut mina 2 jättefina ston till avel. 1 Palomino, 1 cremello. 9 respektive 7 år gamla. Importerade från England. Registrerade i Arab horse society UK. Palominon är en mycket van utställningshäst. Jag ser helst ett sammarbete med en person som är intresserad av både färgavel och utställning. Vi vill att hästar följs åt och kommer till samma ställe då det är bästa kompisar. Ligger runt 155cm båda två. Besiktigade ua anmärkning 26/2-15. Hör gärna av er om intresse finns. Hästarna finns i Skåne för tillfället.
Lånar ut mitt sto på foder pga graviditet. Hon är ett korsningssto arab/varmblod född 1993. mkh 157cm. Alltid varit pigg och frisk, och har inte förändrats m åren. Aldrig varit skadad!Endast hobbyriden, varierat hoppning, dressyr ,western, men enbart i skogen senaste åren. Orkar hur mkt som helst, men har inte kapacitet för mer.Kan bli het vid uteritter, men ALLTID snäll att rida.En mysig kompis att ha roligt tillsammans med på fritiden.Härlig personlighet. Ser gärna att hon får fortsätta gå på lösdrift som hon gör i dagsläget, annars kräver hon minst 12 timmars utevistelse per dygn och äter enbart hösilage, fårannars problem med hosta. Tidsperioden kommer vi överens om. Hästen står i lilla edet. Hör gärna av dig! Hästen finns kvar så länge annonsen finns kvar!
Ett Otroligt Fint Arab sto utleases till avel. Wish me lucks Wardee -06 sto ca 160+ Gfux med ljus/gul vit man och svans. Hon kommer ursprungligen från Danmark, och har en väldigt fin stamtavla. Hon har vunnit guld och kom tvåa i sin klass. Hennes halvsyster vann klassen. Hon är väldigt lyhörd. Lätt att lasta klippa sko tvätta m.Hon har ett otroligt fint sätt, lätthanterlig lugn och stabil. Men hon kan allt visa upp sig när det gäller, samt kan hon vara riktigt showig också. Är alltid med där det händer och väldigt uppmärksam på sin omgivning på ett nyfiket sätt. Glad och lätt till sinnet Hon har inga typ av problem eller rädslor för något. En otroligt fin häst, som man helt enkelt måste se och känna. Hon är ej enligt termen inriden och klar. Tränad "väldigt" mycket från marken. Då det skett personliga saker på vägen som har gjort att jag fått stanna av. Det har absolut inget med henne att göra, utan hon är bara så lugn och underbar att hålla på med så det brister i hjärtat att jag ej hunnit göra mer med henne. Anledningen till att jag nu måste låna ut henne är, att jag ska börja gymnasiet i höst och vet att jag inte kommer hinna med henne. Jag älskar henne så otroligt mycket, så kommer aldrig sälja henne. Det har också skett väldigt dramatiska saker i mitt liv på sista tiden och det har också påverkat mycket av detta beslut. Jag vill det absolut inte, men känner att det är det ända alternativet just nu. För mig, och framför allt henne. Jag önskar att låna ut henne i ca 2-5 år som avelsto. Jag vill verkligen att du är en ansvarsfull människa. Gärna till stuteri. Du ska ha god hästvana och ha avlat förr. Hon har ej haft föl innan. Hästar blir så lätt förstörda och det är "så" viktigt att du är rätt person. Jag har nu tänkt också att hon kan redan betäckas i år, så hon kommer kunna åka ifrån mig i maj-juni Jag har varit tvungen att förminska annonsen Väldigt mycket så vid visat intresse så skickar jag hela (annonsen) och mer bilder