Sökresultat för: ”

ara leksaker säljes

Tidigare utannonserade

Med sorg i mitt hjärta måste jag nu göra detta, måste skänka bort min fina fågel. Han heter Jensen och är endast två år. Bur och leksaker medföljer. Värt mycket pengar, men då han inte kan värderas i pengar vill jag inte ha något alls. Kräver bara att han får all den kärlek som han förtjänar. Många härliga färger och pratglad är han. Han älskar att sitta på min axel. Berättar gärna mera på telefon. Jag ska flytta utomlands och kan inte ta honom med mig! Jens 0479-100 50 Svarar i telefon! Kollar inte mail!!!!
EN BLÅGUL ARA,DET ÄR EN HONA SOM ÄR FYRA ÅR ,HON ÄR SOCIAL OCH TAM OCH GILLAR ATT DUSCHA EN GÅNG I VECKAN SÄLJER ARAN ENDAST TILL EN KUNNIG PERSON SOM VET VAD DET INNEBÄR ATT HA EN ARA SÅ ALLA ANDRA UNDANBES , SÄLJES PGA TILLÖKNING I FAMILJEN OCH VI KÄNNER ATT VI INTE KOMMER ATT GE HENNE DEN TID OCH UPPMÄRKSAMHET SOM HON FÖRTJÄNAR STOR BUR SAMT DIVERSE LEKSAKER MEDFÖLJER .PRISET ÄR INTE DET VIKTIGA MEN JAG GER INTE BORT HENNE GRATIS JAG VILL ATT HON SKA KOMMA TILL ETT VARAKTIGT HEM SOM KAN GE HENNE MYCKET KÄRLEK
Min söta kvinnlig grön vinge ara papegoja behöver ett nytt hem snarast. Hon är vänlig, pratar, och är DNA-testade. Hon växte upp i en familjemiljö. På grund av upptagen arbetsschema Jag kan inte längre ta hand om henne. Hon måste gå till ett hem som skulle ge henne med många av omsorg och kärlek. Hon kommer att komma tillsammans med sin bur och leksaker. Kontakta för mer information om intresse finns.
Vi har häckande par till salu. Vi har också barn som bara är avvanda. De är veterinär kontrolleras och är mycket hälsosam. De är vaccinerade och kommer med alla relevanta papper, kort vaccination, hälsa garanti, leksaker, bur och mat. De är bara sällskaplig och kommer att komma överens med människor och andra husdjur mycket bra. Vi anser våra fåglar som medlemmar av vår familj. Kommer ni vill ta in dem i ditt hem?
Hej säljer min fina bur med lite leksaker som jag har haft tidigare till en stor ara papegoja, Har tyvärr inte måtten kvar men kan säga att den är ganska stor och i bra skick. Hör av er vid intresse