Sökresultat för: ”

ar drone säljes

Tidigare utannonserade

Jag vill sälja nya AR Drone som jag provade en gång för att se så att den är ok. Den fungerar utmärkt, inga problem. Det här är den sista som jag ha kvar. AR Drone säljes med ett extra batterie. Färgerna är Grön med röd som på bilden. Priset är prutat och klart, bara seriösa köpare. (Bara om du tänker köpa den kan vi prova den) Annonsen står bara 5 dagar från och med idag. Mer info om AR Drone hittar du videos på youtube eller googla. Pris: 3500kr. Kvitto finns.
Jag säljer AR Drone helikoptrar från USA. På YOUTUBE kan du se flera filmer på helikoptern med 4st propellrar. Styrningen sköter man via sin Iphone eller Ipad vilket ger maximal kontroll. Flygtiden är ca 12 min och laddningstiden 90 min. Helikoptern har 2 st inbyggda kameror , en fram och en under. Dessa kan användas för inspelning och för att se eventuella hinder. Eftersom styrningen bygger på Gyro teknik är den väldigt enkel att flyga och genom att bara släppa kontrollen stabiliserar helikoptern sig själv.
Säljer en Ar.Drone sparsamt använd med original kartong samt alla delar plus 2 original battrier. Den styrs med alla sorters Smartphone t.ex. IPhone, Ipad, Android.... Gratis App att ladda ner som heter AR.FreeFlight 2.0. Enkelt och roligt att använda. Spelar in och sparar video och fototagning i din mobil tack vare dem två kameror en fram och en under. Man tittar även live på det som spelas in i mobilen. Kolla här: http://www.youtube.com/watch?v=okEvRoD1yGE&feature=relmfu Säljs pga bristande intresse.
Nu säljer jag min ar drone pga tids brist. Den fungerar jätte bra allt är som nytt, förutom inomhus skyddet som har några små repor men dock inget som förstör funktionen med den. Det här är en fruktansvärt rolig sak. Den är oerhört lätt flugen. Pga ett inbyggd datorstyrenhet som håller koll på allt. Håller man på att tappa kontrollen så är det bara att släppa fingrarna från din smartphone. Så stabiliserar den sig själv.
Grabben köpte en AR Drone 2.0 på Hobbex 6-4-2013 se bild på kvitto. Den har blivit flugen med 3ggr men har absolut inga som helst märke på sig eftersom den landade på landnigsstället alla3 ggr, skyddsplasten är kvar på båda kropparna och utomhuskroppen har aldrig varit monterad. Anledningen till försäljningen är att han behöver pengarna. Inga byten tack. Hämtas i Strömstad. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.