Sökresultat för: ”

aquila vigoris säljes

Tidigare utannonserade

Lysig islandshästsadel som även passar ypperligt på ponnyer, halvblod eller rundare raser. Vigoris har den främsta gjordstroppen lite längre fram. Detta för att sadlen kan placeras bakom hästens bogar samtidigt som gjorden kan spännas över hästens bröstben. Detta fungerar som en slags inbyggd stoppgjord på hästar. Sadlen har enkelkåpa, för en tät kontakt mellan häst och ryttare. På varje sida av sadelkåporna sitter 3 prydnadsstenar. Vigorisen är latexstoppad. Provad 1 gång. Nypris: 15.900:- NU: 14.500:- Eller seriöst bud. Otroligt skön sadel. Skickas inte på prov, bor du i Skåne får den givetvis provas. Välkomna!
Vigoris är en sadel som gör så att hästarna får mer frihet för bogarna och bättre gångarter. Vid knästöden går sadeln in lite för att göra plats åt bogarna. Gjorden är en v gjord, den fungerar som en inbyggd stop gjord så att sadeln inte glider fram. Sadeln har enkelkåpa, för en tät kontakt mellan häst och ryttare. Vigoris har en ullstopning i bossarna. Har även en bred kanal mellan bossorna. Bommen är en flexibom med möjlighet att byta koppjärn och dom finns i 7 olika storlekar som gör det lätt att anpassa saden efter hästen. Rött & blått koppjärn ingår Stl medium & wide. Sadeln är använd i ca 1 år och är i mycket gott skick.
Fin svart sadel 17,5" och utbytbara koppjärn ,sitter vid i just nu. Bekväm sadel med bra stöd. 2 extra järn samt sadelöverdrag och gjord medföljer.