Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare utannonserade

Tog över en oinstallerad aquatron tank som var tänkt till gästhuset. Vi har andra planer... Är perfekt att använda till sommarhuset, klarar att ta hand om ca 5 personers behov. Behöver bara tömmas med 1-2 år mellanrum. Inkluderar: Aquatron biokammare 400 L Aquatron UV-enhet Separator Vattenlås och rör för att ansluta delarna till varandra. Har ett ca 4m avloppsrör som följer med om intresse finns. hör av dig via mail eller telefon.
Begagnad men väl rengjord och mycket fräsch Aquatron säljes, komplett med UV-enhet. Nypris ca 20000:- Använd vanlig vattentoalett även där det inte finns trekammarbrunn eller tank. Perfekt till sommarstuga eller permanentboende (c:a 5 personer). Biokammaren (400 liter) tömmes, vid permanentboende, med 1-2 års mellanrum. Tömningsintervallen beror på belastningen, på temperaturen i det utrymme där biokammaren är installerad och om kompostmaskar används eller ej. För mer information se länk: http://www.aquatron.se/Aquatron40012.htm Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Aquatron 400 komplett med rör och uv enhet. Har fungerat mycket bra för två personer åretrunt boende. Tömning ca en gång per år. Se även aquatron.se för mer information.
Hejsan! Skulle nu vilja sälja min aquatron, pga att vi har fått kommunalt vatten och avlopp. Har haft den installerad i ca 2 år och den har funkat kanonbra! Blir bara jord att ta hand om. Har gjort rent den ordentligt med hetvattentvätt och industri rengörning. så grejerna är så gott som nya. Ett bra alternativ till separett och mulltoa, då man kan ha en helt vanlig vatten toalett. alla grejer man får med vi nyköp finns naturligtvis med! Aquatron 400 "Aquatron 400 är utformad för permanentboende (c:a 5 personer). I många fall används Aquatron 400 även vid fritidsboende eftersom prisskillnaden gentemot Aquatron 90 är obetydlig. Ofta avgör tillgängligt installationsutrymme valet av modell. Biokammaren (400 liter) tömmes, vid permanentboende, med 1-2 års mellanrum. Tömningsintervallen beror på belastningen, på temperaturen i det utrymme där biokammaren är installerad och om kompostmaskar används." Man kan läsa mer om aquatron på deras hemsida http://www.aquatron.se/Aquatron-400.php Vid frågor och fler bilder så är det bara o ringa eller maila. Mvh Johan
Aquatron 400 L från 1997.Komplett och fullt fungerande. Väl rengjord,bruks/installationsanvisning finnes.