Sökresultat för: ”

aquael akvarium 54l säljes

Tidigare utannonserade

Tänkte sälja mitt Aquael akvarium som jag haft i ungefär 4 veckor. inhandlat på Djurkompaniet i Tornby för 700kr + 300kr för sanden. Det är en tillhörande pump och doppelvärmare som följde med när jag köpte det. Akvariet är i nyskick utan repor eller något annat fel. Säljer det eftersom jag sedan tidigare har ett akvarium som räcker och har inte plats för två st. pris kan diskuteras vid snabbaffär.
Säljer nu våra akvarier pga att vi ska köpa ett stort istället. Det ingår pump, belysning och doppvärmare till båda 2! ( inredningen ingår inte till något.) 1st Aquael 54 liter. Köptes i butik för endast 2mån sedan så det är i nyskick! Pris : 350kr 1 st akvarie med aluminium ram. 105 liter. Lite äldre och där är 2 glasskivor som lock och kanten på de ena är där en liiiiten skada så pris : 400kr Endast Mejl ! Ha de gott!
Har 3st akvarium till salu. 1. Akvariumet är ett svart glas akvarium54L med ramp, pump och sand. Klart att starta upp! Pris 250kr 2. Akvariumet är ett aluminium glas akvarie på 120L med dubbla ramper, täckglas och sand. Pris 500kr 3. Akvariumet är ett Aquael 54L vitt akvarium med ramp, pump, dopp värmare och sand. Bild kan skickas om så önskas! Klart att starta upp! Pris 300kr