Sökresultat för: ”

aprilia sr50 vattenkyld säljes

Tidigare utannonserade

Scooter Aprilia Sr50 R Factory Årsmodell 2007 Har gått 1000Mil Scootern har mycket utrustning som: Elstart,Blinkers,Färddator,Vattenkyld, Rattlås,mm Abus lås ingår samt Hjälm. Alla papper kvitton,böcker, samt alla nycklar finns. Pris 14000kr. Ring Anton 070-0148316 eller Michell 073-7669443 Finans via Svea Ekonomi (handpening ) 0:- KONTANT eller via Wasa-kredit Från 3.95% Vi Säljer-köper-byter bilar i alla prisklasser Fordonet står på vår nya anläggning Segersbyvägen 15 i Botkyrka vid Biltema / Bauhaus, Mer info och bilder gå in på www.michelloco.se
Tjenare! Jag ska nu sälja min EU moped pga bilkörkort! Den går fint, den har aldrig klångrat, men dock lite repiga kåpor men det är inget man tänker på. Den har urpluggat orginal rör och gör cirka runt 65 km/h men har aldrig blivit stoppad av polisen! Mopeden har en go acceleration. Det är en di-tech, så den har vattenkyld insprutningsmotor, vilken gör den starkare. Billigare vid snabb affär!! MVH Anton.
Nu har jag haft min moped ståendes över ett år och testat att byta ut vissa reserv delar utan resultat. Vi vet fortfarande inte vad som är felet på den. Men du som är händig kanske vill ha ett renovering objekt eller bara en moped att ta delar ifrån. Ditech är lite speciella på det sättet att det är direkt insprutning och vattenkyld. Det är dit monterat ett extra lyse i fram. En moped som går mycket bra när den väl funkar! Jag jobbar obekväma tider så mejla gärna vid intresse så ringer jag upp.
aprilia sr50 98 30 moppe! med minarelli vattenkyld motor!bruksskick allt fungerar ev pyspunka framhjul.70cc cyl och topp och trim avgas medföljer vikter till variator och fjädrar till koppling går bra sitter org grjer på nu!nån repa efter en vurpa finns!
Aprilia SR50 Ditech Eu moped Strax över 1000mil. Årsmodell 01. Insprutning. Vattenkyld. Motor utbytt 30/5-05 till 2002 års modell Servad precis innan vintern med ny olja i slutväxeln, nytt bakdäck, stift och allmän översyn då byttes samtidigt till hebo variatorkit som är bla slitstarkare. Alltid körd på den bästa oljan. Kolv bytt vid mätarställning ca 800 mil. Allt fungerar som det ska. Går mkt bra och snålt. Det är ett par repor på höger sida på ett par kåpor men det är bara skönhetsfel och kan om man vill ordna till om man störs för mkt av dom. Ostrypt programvara men alla orginaldelar medföljer. Använd för att pendla till och från jobbet av mig. Billigare och pålitligare transportmedel är svårt att hitta. Vill du ha en moped som är driftsäker , snål och som är ordentligt skött så kan du sluta leta nu. Absolut prutat och klart.