Sökresultat för: ”

aprilia sr50 liggande minarelli aerox motor säljes

Tidigare utannonserade

TJA! Nu är de så att jag vill ha mopeden såld. De va ett projekt från början då den inte startade alls och inte var så värst fräsh. Men nu fungerar den utmärkt och jag körde ganska mycket med den, men nu cyklar jag för det mesta. Det är en Aprilia sr50 med liggande minarelli motor AC (aerox motor) 30 moped (25km/h) kräver förarbevis. setup malossi 70 cc 17,5 mm dellorto förgasare 100 i munstycke hårdare kopplingsfjädrar Gianelli trimrör kåporna är nylackerade och så är även elsystemet strippat. Dvs all onödig el är borttaget. man kan koppla in neon osv osv. du får med original cylindern men den är knäckt vid mynningen ena fästet till skruv är knäckt men man kan skruva på en skruv så att röret är på sen kan man täppa igen den me avgaspasta, fungerar utmärkt, jag körde runt med det så. det som saknas är en luftskruv i förgasaren, men den kostar 29 kr att beställa på twostroke. går att köra men inte på fullgas, då dör den. Man kan köra på 3/4 gas, drar på ganska bra. BUD! billigare vid snabb affär!
Hej, jag säljer min moped pga. att jag har tröttnat på att åka. Det är en fin Aprilia SR50 med liggande minarelli motor( aerox motor ). Den går bra och står alltid i garage. Har nyss bytt packningar på den och en nästan helt ny cylinder. Det sitter ett effektrör på den. Mvh Christopher, kollar mailen dagligen.
Tjabba! Jag har en Aprilia sr50 med liggande minarellimotor, precis som det är på aerox! den går helt sjukt bra! cyllen är inte ens inkörd! det som sitter på är: stage6 70cc streetrace cylle 17,5 dellorto förgasare med sportluftfilter malossi koppling malossi variator leovince zx hand made chrom rör. sen har jag en hel låda med andra vikter, kopplings fjädrar och sånt.. har kvar original rör,original koppling,original variator,original förgasare. så den går att göra original igen om man vill. har alla papper på mopeden, och självklart original nyckeln! Sen får man med massa annat.. 2 original lysen bland annat, original baklyse.. ja, Låter bilderna säga resten!! Skicka mail med ditt nummer om du är intresserad så hör jag av mig! Hade tänkt mig runt 10lax för den, och de kommer du tycka den är värd när du ser och sitter på den! ;D men bud är alltid välkommna=)!
Säljer lite överblivna delar som passar till både Aerox och Aprilia mopeder med liggande Minarelli motor. Aerox: - Stage6 Insug 24mm - Motorblock (halva blocket är blästrat) - Stylepro cdibox (Ny) - Aerox Framlyse - Aerox stötdämpare - Stage6 Boost bottle blå - STR8 Kick blå - Aerox bromsskiva - Startknapp - Variatorkåpa Finns fler delar till aerox så det är bara att höra av sig ifall de är något ni behöver som inte står i annonsen samma sak med Aprilia delarna. Aprilia sr50: - Aprilia sidospeglar - Minarelli oljepump - Aprilia hastighetsgivare+vajer - Aprilia mätare original Ditech (men funkar till vanliga aprilia också) - Aprilia original hastighetsmätare - Original bromsslangar Fram - Aprilia Ditech tändspole - Aprilia Ditech luftspjäll - Aprilia Ditech oljepump - Aprilia sr50 original styre - Aprilia original blinkers - Aprilia sr50 blinkrelä - Aprilia Styrstag - Aprilia Ditech original vev Vid intresse föredrar jag att ni ringer till mig hellre än att ni skickar mail. Priser kan ni komma med förslag på så kan vi komma överens om något. Delarna finns ca 22km öster om Norrköping och kan skickas om köparen står för frakten.
Hej nu ska jag sälja min Aprilia för att jag inte har plats längre :( . Det är en Aprilia SR 50 Med förgasare års:2000 med liggande minarelli motor , alltså så är det samma motor som Yamaha Aerox . Du som köper den får med en vit tryckfjäder och 3 helt nya stage6 4,5 grams vikter. Den åker cirka 90 km/h. Jag vet inte vad som är gjort med den men den har ett trimrör som heter Hebo. Det enda negativa med den är att när den är kall så måste man värma upp den genom att låta den stå på tomgång, den har repor på plasten och hastighetsmätaren fungerar inte. Annars fungerar den som en felfritt !!!! Jag kan gå ner i pris vid snabb affär. Jag kollar mailen varje dag men ring helst !