Sökresultat för: ”

aprilia sr50 factory ditech säljes

Tidigare utannonserade

Aprilia SR50 Factory Ditech -07 Årsmodell: 2007 Mätarställning: 523 mil Färg: Flerfärgad Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, Aprilia SR50R Factory Ditech -07 EU45-moped, 523 mil. Direktinsprutad motor = Snabb - Stark - Smidig - Snål. Den första scooter som försetts med det revolutionerande Ditech insprutningssystemet till 2-taktsmotorer. Hjälm och godkänt kättinglås ingår i priset. Orignal reservnyckel och verktyg följer också med. Mopeden är i ett mycket bra skick och bör ses! B.v.s.a. Ring för mer info! 072-9244355 Lena
Säljer en aprilia sr50 det är en 05a som är uttagen 06. Moppen är knappt använd och är i mycket fint skick! Det är en direktinsprutad moped vilket gör att den axxar väldigt bra. Mätaren är nästan helt ny och har bara gått 100 mil med den, innan bytet så hade den gått ca 300 mil. Speglarna och skylthållaren finns kvar för den som vill ha det. kan prutas lite vid snabb affär och kan eventuellt bytas mot en derbi senda eller annan växlad moped, kom med förslag! Svarar inte på mail så ring eller smsa! ;)
Aprilia SR50 Factory Ditech -07 Årsmodell: 2007 Mätarställning: 523 mil Färg: Flerfärgad Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, Aprilia SR50R Factory Ditech -07 EU45-moped, 523 mil. Direktinsprutad motor = Snabb - Stark - Smidig - Snål. Den första scooter som försetts med det revolutionerande Ditech insprutningssystemet till 2-taktsmotorer. Hjälm och godkänt kättinglås ingår i priset. Orignal reservnyckel och verktyg följer också med. Mopeden är i ett mycket bra skick och bör ses! 14000:- prutat och klart! Inga oseriösa pruta-på-telefonen samtal osv. Ring för mer info! 0760-199990 Micke
Tjena! Nu säljer jag min moppe som är en ApriliaSr50 factory ditech, alltså den vassare modellen från aprilia. Moppen är enormt stark och går ca 50 km/h både uppförs och nedförs! Moppen har aldrig varit trimmad. Säljer den pga att jag har köpt bil! Moppen är extremt bränslesnål, drar ca 0,3 L milen! -nytt bakdäck -servad den 2 juli -10 BVSA. Är inte uppdaterad på mailen så ofta så ring helst!
Nu med rätt mail!!! Tjena. Har en Aprilia som nu ska säljas. den är i bra skick o går jättebra.Den är inte trimmad o gör ca 50 km/h. Upp eller nerförbacke spelar ingen roll. Det är den motorn med direktinsprutning(Alltså inte den billiga förgasarvarianten).Däcken är nästan nya o allt funkar utan problem. Den har gått ca 1000 mil. Frågor? Hör av dig. Ev byte mot?? Ja hör av dig på mail om vad du har för något kul..