Sökresultat för: ”

aprilia sr50 factory delar säljes

Tidigare utannonserade

Fälgar med däck Från vänster Peugeot Speedfight 07 med bra däck. Pris 350kr/st Peugeot Jetforce 07 med bra däck. Pris 450kr/st Piaggio NRG med bra däck Pris 300kr/st Yamaha Aerox 08 med bra däck Pris 500kr/st Aprilia sr50 Factory 07 med nya däck Pris 700kr/st Har även mer fälgar med däck. Sms:a för snabbt svar. Ring eller maila för mer info och bilder och priser på delarna du söker. Delarna kan skickas med postförskott med bussgods över hela landet. 070-5343963
Hej! Nu har jag bestämt mig för att sälja denna skönhet pga brist på användning. Det är den aboslut hetaste mopeden på marknaden. Mopeden har endast gått 250mil och jag är den ända ägaren av mopeden. Mopeden har aldrig varit trimmad och det är bara original delar på den. Godkänt klass 3-lås medföljer vid köp + en mycket fin hjälm. Vid fler frågor så hör av er till mig när som via telefon och mail !
Aprilia SR50 Factory årsmodell 2009. 824 mil på mätaren. Mopeden är i behov av lite nya delar och service. Allt fungerar dock och mopeden är i fullt körbart skick. Delar som bör bytas: Luftburk & luftfilter. Avgasrör (åtminstone nya bultar & muttrar till infäsningen mot cylindern) Centralstöd, En bult saknas. Vänster backspegel. Jag kan åtgärda samtliga ovanstående problem. Men då stiger priset. Pris kan diskuteras vid snabb affär. Hör av er för mer info.
Jag ska nu sälja min mycket fina Aprilia sr50factory ditech. Säljer den för att jag inte längre har användning för den då jag snart fyller 18. Jag är andra ägaren, årsmodell 2008, körd endast 580 mil, alla delar är orginal. Mopeden är välskött, aldrig varit trimmad och har alltid stått inne i garage. Ett godkänt lås och 2 hjälmar (en small och en medium) medföljes. Finns i Saltsjöbaden, vid frågor vänligen kontakta via mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej. Har endel gammla moppe kåpor som bara skräpar och blivit över sedan ett gammalt projekt. Kåporna har legat ett par år i förådet därför ganska skitiga på bild. Suttit på en aprilia sr50 factory (års modell ca 08). Skicket värkar helt okej men säljes i befintligt skick. Allt på bilden ingår för ynka 1000:- Hämtas i Åkersberga 3 mil norr om sth. (Skickas ej) Ring för mer info. Mvh//Niclas