Sökresultat för: ”

aprilia sr50 ditech 1500kr säljes

Tidigare utannonserade

Nu ska jag sälja min moped eftersom jag inte använder den längre. Det är en Aprilia SR50 årsmodell 2002 som har gått 1440 mil. Mopeden är direktinsprutad vilket gör att den accelererar mycket fortare än andra. Det ingår ett kättingslås (1500kr) och 2 hjälmar varav en är lite sliten. Nypriset på moppen var 27 000 kr så detta är en kvalitetsmoped.
Nu ska jag sälja min pärla pga. att mopedtiderna är över! Det är en Aprilia sr70 DiTech vilket betyder att den är direktinsprutad, direktinsprutning minskar förbrukningen samtidigt som den ökar effekten. Mopeden är i väldigt fint skick endast några enstaka repor. Just nu sitter det en 70cc på mopeden av märket Malossi som är det bästa på marknaden, denna kostade mig ca 3000kr med ECU-Trim box. Det sitter även ett ZX krom effekt rör av värde 1500kr. Med mopeden medföljer extradelar som: 1Hjälm 1 Godkänt Abus lås 50cc cylinder + Kolv Bensinpump Vattenpump 2 Ecu boxar varav 1 är ostrypt till 50cc. Har massor av andra tillbehör som följer med som jag inte nämnt i texten men ifall du är intresserad så är det bara att ringa eller maila till mig Mvh Emir
Hej! Säljer nu min Aprilia SR50 Ditech pga att jag inte har tid att laga den. Den är komplett, det enda man behöver är ett batteri bara. Den fungerade för 2 månader sedan, men den var väldigt orklös mot slutet, det berodde tydligen på bensinpumpen enligt en verkstad jag var på med den. Nu släpper jag den för 1500, ni kan ha den som reservdelsmoped eller laga den. Först till kvarn som gäller, jag svarar nästan aldrig på mail, så smsa eller ring på 0766-283458. OBS!!! Det är en EU-Moped så den kräver körkort och papper finns på den så klart. Ingår 2 nycklar med!
Hej, Säljer en Aprilia SR50 R Factory Ditech från 2007 med 1720 mil på mätaren. Mopeden är nyservad på Guzzi Center där slitdelar byttes, bl.a. drivrem, luftfilter, tändstift. Bakdäcket är även nytt. Den är årligen servad på Guzzi Center. Den är stilrent stylad med: *Röda och svarta handtag *Mörktonade blinkers fram *Polerad variatorkåpa (kan fås med orginalkåpa över) *Tuta med sex olika signaler *LED-lampor monterade (ej inkopplade) vanliga lampor sitter på nu. *Höjningssats (6cm) *Två små dekaler (Twostroke och Polini) *Silvrigt galler i grillen (rött medföljer också) *Vitmålad däcktext *Svartlackade fotkåpor *Borttagna stänkskydd (medföljer) Mopeden är ej trimmad, men kan skicka med detta för 500kr extra: *Leovince ZX effektrör (utan fäste) (nypris: 1500kr) *Polini Hi-Speed variatorkit (nypris: 900kr) *Extra variatorvikter Hjälm och ABUS-lås medföljer (värde ca 2400kr), vilka båda får plats i packboxen. Denna modell heter Ditech, dvs att den har direktinsprutning, vilket ger bättre acceleration samt lägre bränsleförbrukning. Bättre acceleration än Aerox, Speedfight mm. Alltid förvarad i garage. Stödets hävpinne har lossnat, men medföljer. Den står dock stadigt och man lär sig snabbt hur man ska få upp moppen utan pinnen. Nypris för mopeden är ca 31.000kr. Utöver det är flera tusen utlagt på mopeden. Levereras nytvättad och fulltankad! Mvh Linus Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.