Sökresultat för: ”

aprilia rs 50 säljes

Tidigare utannonserade

Hej Jag ska nu sälja min kära Aprilia. Moped är 6-växlad och är från 04, allt är original för utom backspeglarna och fram drevet. Fram drevet är utbytt från 12 tandat till 10 tandat för att göra den starkare och hålla farten bättre :) Moped har grymt axx, jag har iallafall aldrig stött på någon som kan axx:a fortare! Allt på mopeden funkar utan problem.Om du har några frågor eller skulle vilja ha fler bilder mailade är det bara och höra av dig. Mvh// Anton
Aprilia rs50 98:a 30-moppe Fördelar: Billigare försäkring jämfört med klass 1 moppe. Behövs inget körkort och du slipper köra ute på vägen med resten av trafiken. Rättare sagt du kan inte bli straffad för att köra kortaste vägen. Lacken är inte i bästa skick men ser fräck ut. Går fint, lättstartad. Skickar med lite olika drev o grejer. Moppen är ej strypt men skickar med strypningen. Bytes mot a-traktor eller nått annat kul. pengar går dock först. 10000:- kan kanske gå ner lite vid snabb affär.
Nu är det dags att sälja min ögonsten mot min vilja. Den är från 2002 men har bara gått 533 mil och är i riktigt bra skick förutom reporna på vänstra sidan Den är trimmad och går i 95 km/h och accelererar väldigt bra. Den är tvåtakt men har separat oljetillförsel så man slipper blanda. Den har även elstart vilket underlättar en hel del. Byter gärna mot laglig moppe.