Sökresultat för: ”

aprilia rs 125 ostrypt säljes

Tidigare utannonserade

Hej, säljer en Aprilia RS 125cc Replica i fint skick. Motorcykeln har endast gått 1866mil och den är för tillfället strypt och reggad som 11kw. (ostrypt har den ca 25kw/32hk) Cylinderpaketet är bytt för ca 200-300 mil sedan. Annat som är bytt är bromsbelägg bak, bromsljus kontakt bak, motorolja, tändstift och sitter även ett Gianelli sportavgassystem på men original fås med. Fler bilder kan mailas vid intresse. Priset kan diskuteras vid snabb och smidig affär.
Hojen är av typ Aprilia RS 125 Rossi Replica det är en pigg och snygg lätt MC. Strypt till 11 kw (aldrig ostrypt). Hojen totalrenoverades vintern 10/11 och är knappt körd sedan dess. Mätarställning är ca 2700 km. Nya däck fram och bak, nya drev och kedja, nytt batteri, diverse packningar och vätskor bytta. Encylidrig 2-takt, vattenkyld Slagvolym: 124,8 cc Elstart 6-växlar Skivbromsar Vid smidig affär ingår även hjälm, skinnhandskar, stövlar och ställ.
Aprilia RS 125 -03 Nu ska motorcyklen säljas pga flytt. Helt nyrenoverad motor precis inkörd och fint skick i övrigt Nytt bakdäck Helt ostrypt men reggad 11KW En toppfrsäch hoj med nylackade kåper som tyvärr blev påbackad på parkeringen vilket resulterade i skönhetsskador på ena sidan. Jag har varken tid eller ork att fixa detta då jag knappt är i Stockholm så sänker därför priset rejält. Tillfälle för den smått händiga att få en nyrenoverad topp hoj till kanonpris. Hojen står i varmgarage.
Tjena. Dax att sälja min 125 nu när jag inte kör någonting längre. Vill ha något större. Men det är en perfekt första hoj! Ca 30-35Hk som Ostrypt. Och då gör det närmare 150Km/h. Dessutom så ser den lite större ut än andra 125or. Den har rullat 3213mil. Dock så är den lagd på båda sidor. Det syns inte så mycket. Och inget som påverkar körningen. Priset diskuteras på plats.
Hej! tänkte sälja min Aprilia RS 125, motorcykeln går bra och har aldrig gått i trafik, endast på bana. Därför så finns orginal kåpset kvar med allt vad det inkluderar, har även racekåpor till den som är lite skrapade. hojen är svensksåld och går utmärkt att regga. motorcykeln har gått 3 säsonger på bana och är OSTRYPT. ring/maila för mer info! BVSA