Sökresultat för: ”

aprilia rs 125 06 till salu säljes

Tidigare utannonserade

Hej, nu säljer jag mina fina Aprilia RS 125:a pga bilköp! Den är i väldigt bra skick. Ny cylinder och kolv m.m. bytt i september -12 (12 000 kr). Följer med en ostrypt CDI box på 24kw. Har alltid stått inomhus i varmgarage. Ring helst vid intresse, men mail går också bra! 0735292225 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Säljer nu min unika Aprilia med ny kolv och ny cylinder, Har alltid stått parkerad i ett varmt garage och aldrig körd i dåligt väder, Det är en 06:a med proffsigt inflyttad skylt och reg skylts belysning, Blinkers bak är utbytande mot mindre och snyggare led blinkers, Där sitter även på ett effektrör av märket arrow som ger mer kräm än original men originalröret medföljer givetvis. Om det finns frågor så är det bara att ringa, smsa eller maila, kollar mailen dagligen. Mvh Jens.
Nu måste jag tyvärr sälja min pärla på grund av flytt. Motorcykeln går bra och har i år blivit besiktad utan några problem. Senaste året har hojjen även fått sprillans nya däck både fram och back samt att helt nytt drivpacket. Mätarställning är på 13300 km. Notera: Hastighetsmätaren är för tillfället ur funktion. För mer information eller bilder hör av er på mail eller telefon alla dagar men ej mellan 6-17 vardagar pga jobb.
Nu skall pärlan säljas. 06 som gått 531 lugna mil med strypningen till 11 kW. En dröm att köra med samma balans och egenskaper som en "fullvuxen" hoj. Säljes eftersom jag har tagit steget till en större cykel. Passa på till vårpriset 27000 kr. Fler bilder kan skickas och alla frågor besvaras via mail eller telefon. OBS! "Sista priset" och snackare undanbedes, vänligt men bestämt! Ej heller några byten, har redan allt jag behöver!
hej! jag säljer en aprilia rs motor med tillhörande elsystem kylsysten och avgassystem ja allt som behövs för att köra motorn. motorn har blivit över från ett icke färdigt race projekt. motorn är köpt på fleninge mc demontering för ca ett år sedan. dom har testad motorn och garanterar att den är i bra skick, jag har själv lyft av cylindern och kollat lopp och kolv och det ser bra ut. motorn är HELT komplett det enda som inte finns är hastighetsmätaren annars följer allt med som har med motorn och elen att göra. är det något ni undrar över så är det bara att ringa eller mejla. Mvh Emil