Sökresultat för: ”

aprilia kläder affär säljes

Kläder

Trollhättan
Kläder

Göteborg

Tidigare utannonserade

Skön och billig hoj för pendling eller äventyr. - värme i handtag - extra blinkers på backspeglar - besiktigad 2013 - extra bågar på sidorna - fästen för packboxar - extra hög framruta följer med Går jättebra och är härlig att pendla med. 5636 mil för tillfället och i bra bruksskick. Vid snabb och smidig affär kan lås, överdrag, kläder, hjälm och stövlar följa med. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer min Aprilia mille nu innan våren kommer... Den är i fint skick och är besiktigad u.a innan den ställdes i garaget i höstas. Den har gått 3800 mil och är servad som sig bör. Har även kläder till både han och henne vid behov. Passa på att göra en bra affär! Först till kvarn. Seriösa köpare ringer!
säljer en snygg Aprilia SL1000 Falco med vÄÄldigt mycket körglädje. Hojen är vit. GPR slipon, (org medföljer) + rör för montering under kutsen om så önskas (se filmsnutten) mer bilder finns. solokuts medföljer + passagerarsadel. Nytt drevpaket och nytt bakdäck Michelin Pilot Road 3, samt nya bromsbelägg.endast rullat några kilometer sedan byte. har rullat 6000 mil. Chiptrim. grymt vrid i Rotax Twinnen, och ljuvligt muller i GPR rören ;o) Låter som en twin skall låta. Går väldigt tyst med org rören om det lockar ;) ring för mer info ! Bör köras och höras ;) Italiensk körglädje toppad med en pålitlig Rotax motor ! Kan det bli mycket bättre om man vill ha en sport-touring hoj ? vid smidig affär kan lite prylar medfölja, som depåstöd, kapell och lås. Även mc kläder finns, Lindstrands allvädersjacka stl54 svart. Prexport Touringstövlar 42. gammalt Dainese sportställ Tattoo som behöver ny dragkedja. svart och rött. mer bilder finns och skickas vid seriöst intresse. mvh/ Magnus Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ändrar i annonsen till förmån för en snabb och mycket prisvärd affär. I tidigare annons hade jag skrivit årsm.-00, vilket är lite fel. Det är årsm. -99 sent uttagen ... ................................................ Besiktade den tors 30 maj och efter att jag gått igenom allt på den så visste jag att den inte skulle få några anmärkningar på något, vilken den inte heller fick, förutom en 2:a jag visste innan... ... jag fick en 2:a på hastighetmätaren. Lång väntetid på bes. gjorde att jag tog den 2:an, då ombesiktning görs obokad. Felet är "hastighetsmatardrivningen" som är dålig, alltså den som sitter nere vid framdäcket. Man får köra på den tills ombesiktningen skall göras. Ny del är beställd på "Hermans Hojar" i Vara och på väg hem. Säljs mc:n innan den kommer så eftersänds den till ny ägare såklart, och är mkt lätt att byta ... I övrigt går den grymt bra i motor och växellåda. Är reggad som 11 Kwh men är avstrypt och har ung. 30 hk. Vill nån ändå att den ska vara strypt så är det bara att skaffa t.ex. en plugg till avgasröret - finns för ca 79 kr på t.ex. 2stroke .. Plastdetaljerna är hela och fina för sin ålder. Nån lite repa finns säkert för det är inte nyskick, men inga skador eller bucklor. Bromsarna är mkt bra och det sitter rätt "feta" mc-däck på den som är bra. Givetvis fungerar all el... Den håller temperaturen jämnt och fint när man kör. Digitala displayen fungerar som den ska. Jag har gått igenom mc:n noga och servat den med följande: - Nytt batteri - Nytt tändstift (för högre värme) - Ny olja (bästa 75w-90 olja) - Ny kylvätska - Kollat däck, kedja och drev, samt smörjning m.m. Det är ingen ny maskin givetvis, men den är i väldigt bra skick. Priset? 10 000 kr vill jag ha, och det ÄR billigt! Jag kommer inte pruta på dem kronorna, priset är lågt och det är fast ... ------------------------------------------------------ Finns intresse / behov för mc-kläder? Dem är använda ett några ggr bara. Jackan är CE-godkänd med avtagbara skydd. Den har också en "innerjacka" vid kallare väder. Strl jacka XL Strl Hjälm L Nypris för dessa var ung 2000 kr Säljes tillsammans med Mc:n 500 kr (säljer inte kläderna separat) ------------------------------------------------------ Jag nås på både mobil och mail enkelt, kollar alltid den med jämna mellanrum. Tfn / 070 - 422 23 82 (Obs! jag är inte intresserad av "testförare" eller däck-slitar-vänner) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.