Sökresultat för: ”

aprilia habana custom säljes

Tidigare utannonserade

Har inget bruk för den längre. Därför säljer jag nu min snygga retro-moppe: Aprilia Habana Custom. Årsmod. Millennium. Perfekt fordon för sommarpendling om man inte har för långt på jobbet. Mätarställning:773 mil Den har både El och kick-start och är otrimmad. Men går ändå fortare än den ska. Pris: Hatar priser som slutar på 999 därför sätter jag 7000 - jämnt. OBS! Hämtas endast mot kontant bet. Det går bra att både mejla och ringa eller sms:a
Denna sköna Aprilia Habana Custom är en härlig retro-moppe i Custom-Stil. Aprilia´s designers tar avstamp i 50-talets Kuba. EU-Moped klass 1 (Ca 45km/h). Men gör mellan 55-60km/h. Automatisk växellåda, Aprilia´s serie bygger helt på basis av den nyaste teknologin, och den följer naturligtvis Aprilia's högt satta standard för kvalitet och innovation. Jag har använt den till att pendla mellan Danderyd och stan, går som en klocka, servad enligt tillverkarens rekommendationer. Den är helt i original och aldrig trimmad.
Klassiskt och udda stuk på hojj som leder tankarna direkt till varmare trakter!! Startar ej! Förmodligen trasiga membran i bränslepump (enligt Aprilia verkstad) Har rullat ca 380Mil.Vet inte mkt om den eftersom jag fått den i en sidaffär! Maila vid intresse!
fint skick, servad hos Apriliaverkstad varje år. Går som ett skott :) Vid snabb affär kan priset diskuteras.
Italiensk moped. Årsmodell 04 Endast 55 mil. Kanonfint skick, knappt använd. Ej vinterkörd och har alltid stått parkerad inomhus. Nypris: 32000 Pris inkl lås och 2st hjälmar.