Sökresultat för: ”

aprilia gameboy säljes

Tidigare utannonserade

Tja har en aprilia sr 50 ditec till salu den är gameboy chippad så den gör 80 jag är 27 så jag har inte buskört med den endast använd som pendelmoped under sommaren och avsälld under vintern... har handmade avgassystem men orginal medföljer och en massa tillbehör bla vinterdäck... tråkigt Ägaren innan har vurpat med den så det finns skrapmärke på ena sidan men syns inte så mycke han har aven oxå använt den som pendelmoped. Priset är inte diskuterbart!!!!! Bilder skickas vid mer intresse....
Säljer nu EU-mopeden. Det är en Aprilia sr 50, årsmodell 04. Mopeden har direktinsprut vilket gör att den har bättre acc än vanliga mopeder. Det finns rätt mycket repor på mopeden men annars är den i bra skick. Hjälm och lås ingår om du är intresserad. Mopeden är Gameboy trimmad. Ring eller maila vilken tid som hellst vid intresse eller om du har frågor. Jag är tredje ägaren. Mvh Olle
Aprilia Di-tech, 2002 modell, uttagen i 2003, säljas. Den har som namnet tillsäger direkt insprutning (DI = direct injection) och är vätska avkyld (LC = Liquid cooling). Di-tech systemet gör att den är extremt bränslesnål. En överlägsen scooter som också är chip-trimmad (dvs. att den är elektronisk trimmad med en GameBoy, så man kan lätt trimma ner den igen). Extra vikter till att optimera prestanda följer också med + originalvikter. BVSA!
Aprilia moped 2004års modell med insprutning. Allt är i bra skick och det sitter en ny bränslepump sen i våras. Den är gameboy trimmad så den gör en bit över 45km/h Det står 1070 mil på mätaren. Så vill ni ha en fräck moped som inte ser ut som alla andra eftersom det är en special utgåva av Aprilia med Repsoil/Moviestar dekaler mm. så tveka inte att höra av er. Bör ses och testas.
Obs ! Har gjort detta i 7 år, var inte rädda att fråga. Avstryper & stryper aprilia mopeder med direktinsprut (ditech) och i samband med det uppdateras självklart programvaran till senaste versionen. Felsökning kan även göras i samband med detta. Kan även montera eller demontera variatorring mot tillägg. Som sägs ovan har jag gjort detta i sju års tid och vet vad jag håller på med. Boxen är INTE till salu. Befinner mig i stockholm och vill inte ta emot skickade boxar längre.