Sökresultat för: ”

aprilia area 51 säljes

Tidigare utannonserade

Tjena läs annonsen innan du ringer har en aprilia stående som jag vill bli av med den är trimmad med allt.men för en månad sen så skar den ihop.så jag bytte vev och lager så det är nytt.de enda du behöver göra är att skaffa ett cylinderkit så har du garanterat den snabbaste moppen i Skaraborg! allt trim är stage6 och så det är inga dåliga saker! 2000eller bud hebo röret på bild medföljer ej!!! ring för mer info 0709424280 mvh emil h
hej säljer min moped i delar, allt finns men kolv å tändningslås är defekta! ge mig ett bud på det du vill ha så kanske vi kan komma överens =) alternativt att du köper hela moppen kom med bud eller bytesförslag. mopeden är väldigt fräsch och funkade fint tills häromdagen när kolven skar, nyrenoverad vattenpump och det sitter en ganska ny stage6 vev i, perfekt om man vill sätta på ett 70-80cc hör av er via mejlen så börjar vi där. mvh thomas
Det är en oreggad 30 moppe, Klass 2, med andra ord "körkortsfri". Observera att bilderna som är utlagda är lånade då denna är isärplockad. På denna modell sitter den vätskekylda Minarelli motorn som är en av de vassaste som gjorts och mycket tacksam att "få fart på". Allting fungerar men behöver skruvas ihop, min tid räcker inte till tyvärr. Det medföljer massvis med extra dela som tex, Fälgar, däck, cylindrar, flera kåpor och mycket annat. Har du några dagar på dig att lägga på den så får du bland det grymmaste som gjorts. (brevkompisar och sista priset behöver inte höra av sig)
En Aprilia Area 51 i brukskick. Nytt trim (gått ca 25mil) innehållande Stage 6 70cc cylinder/topp, Hebo Performance avgas, Dellorto PHBG 21mm förgasare, Stage 6 primärdrev och variatorkit. Snabb! Går över 110km/t med +100kg förare. Alla originaldelar medföljer.
Säljes: Scooter, Aprilia Area 51. 2-Takt 50 cc Skadat säte, se bild. (Hjälmen ingår) Ring för mer info. Billigare vid snabb affär.