Sökresultat för: ”

aprilia 30 moped säljes

Tidigare utannonserade

tjena nu ska mopen säljas, den går väldigt bra och går i ca 50 km/h. jag har gått igenom de mesta på moppen o allt ser bra ut. repor finns på nån kåpa men moppen är en 00 så med tanke på att den är 12 år gammal så ser den väldigt bra ut . ALLT PÅ MOPPEN FUNKAR!. ring för mer info . jag kommer att åka utomlans den 8/14 så ring innan det 0762732948. annars kan ni ringa min pappa så säljer han den : 0762706382. typintyg och service bok finns.
Aprilia SR50R Racing Höstkampanj! 2,75% Ränta Årsmodell: 2011 Mätarställning: 0 mil Färg: Röd/Svart Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, *Höstkampanj! 2, 75% ränta! Gäller 22/10 till 30/11. Skynda fynda och gäller alla hojar i vårt lager.* Kampanj! 24 månader räntefritt och fri hemleverans över hela landet! En eu moped med attityd, kvalité och kraft! Aprilia SR 50 R Racing EUmoped EU-moped. Hos oss kan du byta in bilen eller motorcykeln mot en moped. www.northbike.se Varmt Välkommen! SR 50 SR50
Hej , har en aprilia tillsalu. Den är otroligt sliten i plasten sitter knappt fast. Men den funkar bra dom nya delarna som sitter på är kolv, packningar, tändstift, kick, kickfjäder, kickdrev, variator vikter och kåpa över cylindern. Man får även med ny sadelklädsel, hastighetsvajer,olja och black box. Den är ostrypt så den gör ca 60km/h men går att strypa till 30 med blackboxen. Plasten är dålig, endast framlampan funkar, nyckel till tändningslåset är bortslarvad osv. så ingen utställnings moppe men den funkar. Bygga stunt, slit och släng moppe eller plocka delar är den bra för. Smsa, maila eller ring.
Hej! säljer nu min flickväns moped, som rubriken lyder så är det en aprilia sr50, årsmodell -01. Det är en 30 moped men går lite fortare än 30, men man behöver endast skaffa eller ha 30-kortet till denna moped. Eftersom att det är en lite äldre moped så finns det såklart lite skavanker. Till mopeden så skickas det med - Ett bakdäck - En extra drivrem - 2 lås, ett kedjelås och ett skivbromslås Hör gärna av er om ni har fler frågor och kom gärna och kolla om ni är sugna :) MVH, CHristoffer
Hejsan Är du ute efter en snabb affär eller kanske vill skänka bort din scooter ,jag hämtar den så snabbt som möjligt och dessutom får du en krångel fri affär! Endast intresserad av scootrar så som: Yamaha Honda Suzuki Aprilia Piaggio Gilera Derbi Peugeot PGO Sachs Kymco OBS inga drömpriser. Du når mig på 070 420 55 30.