Sökresultat för: ”

apple klistermärke säljes

Tidigare utannonserade

Säljer: - iPad 16GB WiFi: värde 4695kr - Apple iPad Case: värde 379kr - iPad Camera Connection Kit (obs, endast SD-läsare) - värde 137.50kr, men köptes i andrahand för 400kr :( - Original Apple USB-sladd Låda för iPad och Case medföljer (perfekt skick och med klistermärkena kvar). Skickades hit av en kompis från USA ca 8 månader sen. Totalt har allt kostat mig 6000kr+++ med frakt, tull och moms. iPad är i perfekt skick, då den användes med skydded från dag ett. Den är jailbreakad så att man kan använda tredjepartsprogram. :) Världsgaranti gäller tills den 4 maj, 2011.
Jag ska nu sälja min ipod touch 8 GB, den är i ett mycket bra skick. Jag köpte den i slutet av augusti 2010. Säljer den pga att jag knappt använder den. Den har inte använts på 2 månader och ligger i sin original förpackning. Har kvitto och garantin kvar. Det medföljer: -Original förpackning -Små informationsböcker + 2 apple klistermärken -2 stycken silikon fodral, svart och vitt. Fodralen ligger i sin original förpackning och är i mycket bra skick och knappt använda. -Laddare/ överföringssladd
Hej! Säljer nu min iPhone 3G då den inte används längre. Bra skick! Det enda anmärkbara är en liten, liten repa högst upp i vänster hörn på framsidan. Repan är inte över displayen och märks inte direkt om man inte vet om det. I övrigt i mycket bra skick! Telefonen är inte operatörslåst. Du får: - iPhone 3G 8GB - Väggladdare - USB-kabel - Hörlurar m ljudreglage från Apple - Orginalkartong med alla böcker - Klistermärken från Apple iOS 4.2.1 installerat. 2000:- Hämtas i centrala Lund. Kan även skickas, men då betalar köparen fraktkostnaden. Maila vid intresse! MVH, Jens
Säljer nu min 1 år gamla iPod Touch 4G 32GB. Den är knappt använd då jag varit tvungen att byta min mobil till en iPhone 4. Jag har använt iPod:en i cirka 3 månader. Den fungerar precis som den ska och har inga skador eller defekter ( bara lite små repor där bak). Den kör självklart iOS 5. Det som medföljer: USB Laddar-sladd. Hörlurar. 2 Skal. 1 Läderpåse. Rengörings-duk. Några Apple klistermärken. Allt är i väldigt gott skick och har inte använts mycket! Priset är förhandlingsbart.
iPod Touch 2G, 16 GB Några små märken på displayen som knappt syns samt repig baksida, men i övrigt välvårdad och i mycket bra skick. Allt detta ingår: - iPod Touch 2G, 16 GB - Apple-hörlurar med fjärrkontroll och mikrofon - Apple-kabel med dockningskontakt och USB-kontakt för laddning och synkning - Originalförpackning inklusive ny putsduk, klistermärken och kom-igång-guide - iPod Universal Dock-adapter - Apple iPad Dock, som passar till iPad 1 och till denna iPod. Denna gör det lätt att koppla till extern förstärkare. Kan hämtas i Sollentuna 850:- för allt!