Sökresultat för: ”

apple ipod nano 8gb 6th generation säljes

iPod Nano 8gb

Älvsborg

Tidigare utannonserade

Ny Apple iPod Nano 8GB (6th Generation) Design: Graphite Säljer min Ipod som jag fick i present. Aldrig öppnad eller uttagen ur kartong!!! Nya Apple iPod Nano 6th generation - 8 GB lagringskapacitet - 1,54" pekskärm - VoiceOver funktion Tryck på nya VoiceOver-knappen för att höra namnen på spellistor, låttitlar samt batteristatus Nypris 1590:- på elgiganten. Maila för konakt och frågor OBS, prutat och klart! Skickas mot postförskott eller insättning på konto. Frakt 29 Kr
Jag säljer nu min helt oanvända Apple iPod Nano8GB (6th Generation)! Jag har nyligen fått denna i present och har ingen användning av den. Hörlurar ingår dock inte! Beskrivning: "Sjätte generationens Apple iPod Nano med radiomottagare har fått pekskärm med multitouch, inspelningsfunktion som gör att man kan stoppa i t.ex. ett radioprogram för att sedan återupta lyssningen utan att missa något. 8 GB minne. Lanserad 2010" Ring eller maila gärna vid intresse!
Hej Säljer min Apple Ipod Nano 8GB då jag inte använder den längre. Färgen är mörkgrå. Riktigt snygg, Fungerar perfekt för musik, Podcaster, Radio eller ljudböcker. Garanti finns till 2012. *8GB minne *Touchskärm *Radio *Musik, ljudbok och podradio-spelare *Ca 24h speltid på en laddning *Inbyggd stegräknare med möjlighet att föra statistik gång/löpning Ingår: Ipoden, hörlurar samt ström/data-sladd Färgen uppfattas som aningen mörkare än på bilden. Finns i Växjö. Kan skickas mot betalning / Andreas
Säljer nu min iPod nano eftersom jag nu har en iphone och lyssnar på musik där istället. Fick den i julas och den har bara använts ett par gånger, helt i ny skick alltså. Den har uppgraderats till programversion 1.2 och fungerar perfekt. Har fm-radio, pekskärm, steg räknare, inspelningsfunktioner, mm. Originalförpackningen medföljer med: USB-kabel, hörlurar, både original! Finns i Linköping! Hör gärna av dig om du är intresserad.
Säljer en ny grön iPod Nano 6th Generation 8GB. Har vunnit den i en tävling och har inget eget behov av den varför jag säljer den. Nypris i butik ligger på runt 1200 så det är ett bra tillfälle att tjäna 200 kronor på. Fick inte med något kvitto men vad jag förstått så har Apple ett års garanti på sina produkter efter inköpsdatumet hur som helst så det är inget problem. Förpackningen är obruten så alla originaltillbehör finns i asken. Kan hämtas hos mig eller skickas om pengar sätts in på mitt konto först.