Sökresultat för: ”

apple ipad säljes

Tidigare utannonserade

* Utformad speciellt för Apple IPAD * Lätt att fästa på och ta av * Skyddar din iPad mot Stötar och repor. I-Shock serien för Apple IPAD är ett extremt tunnt silikonskal konstrueradt för fullständig användbarhet. Detta är den bästa bärlösning eftersom det ger optimalt skydd och har stil. Du kan fortfarande komma åt alla IPADens funktioner även när den är skyddad av skalet, inklusive laddning! iPadskal.se är en av sveriges största webbutiker för iPadskal. För att köpa klicka på länken nedanför, Frakten är gratis.
iPad 3G med 64 GB. Säljes med originalkartong. I mycket gott skick. Tre veckor gammal (utbytt på Apples garanti) och således helt fräsch utan några repor. Inköpt direkt från AppleStore och har full garanti från Apple fram till juli. Helt problemfri! Alla originalpapper och kartong kvar! Finns i Stockholm vid Hötorget. Vill INTE byta mot något. Vill INTE att du prutar. Vill du ha en iPad av största modellen med 3G-kort av en seriös säljare med papper och garanti i ordning, så är detta ett bra köp!
Säljer min iPad då det är onödigt att både jag och min pojkvän har en. Det är iOS 4.2. Aldrig blivit Jailbreakad. Den är i nyskick och jag har enbart använt den ett par gånger. Den har legat i skydd sen den dagen jag fick den och detta skydd ingår även i köpet. Det är ett vädigt exklusivt fodral från Kullander, därför blir priset lite högre. Jag har ingen laddare med det ingår även en dockstation från apple och iPaden kommer i orginalförpackning. Som sagt nyskick, bra tillberhör och inte en ända repa. Om du är intresserrad kan du kontakta mig via mejl.. Mvh Caroline
Hej, Säljer nu min kära iPad 3G 16GB. Den är sparsamt använd, skärmen är helt repfri och fungerar perfekt som den ska. Har en liten buckla vid simkortet men detta påverkar inte 3G-uppkopplingen, samt smårepor på baksidan. Köpt i Kanada, fås med datasladden, laddare (har köpt till svens laddare;)) och apples egna skydd som också fungerar som bordsställ (se bild). Kan även skicka med originalförpackningen och allt som den innehåller. Kostar runt 5000kr i affären + 500kr för skyddet. Pris kan förhandlas. Vid intresse, hör av er antingen på e-post eller mobilen.
En knappt använd iPad säljes, med ett apple iPad skyddsfodral. Det sitter ett skärmskydd på och den har absolut inga repor. Det är WiFi modellen så den har inte 3G. Värt att nämna annars är att den har fungerat exemplariskt de få gånger den använts. Kvitto finns och skickas självklart med! Priset för den är 4000 kr, varken mer eller mindre. Skambud eller prut undanbedes. Det samma gäller med byten. För andra frågor, om produkten så är det bara att höra av sig via mail eller telefon!