Sökresultat för: ”

apple butik östermalm säljes

Tidigare utannonserade

Hej! Jag säljer min helt nya iPad3. Skyddsplasten är inte ens borttagen, den är inplastad som när den kom från butik. Anledningen till att den är helt ny är att jag fått en helt ny från Apple pga garantiutbyte. Ni får gratis med mitt gråa skärmskydd, det är ett smartcover från Apple värde 379:-. Passa på att få en helt ny iPad till begagnat pris! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer mina helt nya Apple in-ear hörlurar. Köpte dom på Teknikmagasinet 2013-01-27...har kvittot kvar...ett års garanti!!! Dessa hörlurar är Apples premium-lurar...och ska inte förväxlas med dom som följer med förpackningen vid köp av t.ex. iPhone. Det enda man behöver köpa till är de silikon-proppar som finns att köpa på Teknikmagasinet eller i någon av de butiker som säljer Apple-produkter. Nypris: 799 kr Anledning till varför jag säljer dom är för att det här var mina första in-ear någonsin och det var inte min grej helt enkelt.
Skick: * Begagnad. Använd som demonstrations enhet i butik. Repig. Info: - Generation 2 - Lagring : 2TB - Apple art nr : MB996Z/A Medföljande tillbehör: * Produkt kartong * Stömkabel Garanti: * 30 dagars garanti. Leverans: * Kan skickas till valfri address i Sverige. * Kan hämtas avgiftsfri i centrala Stockholm. Betalning: * Förskottsbetalning via Bank konto. * Kontant/Kort vid avhämtning. Kontakta oss för eventuella frågor och funderingar.
Jag säljer min apple ipad 1 32gb. Extremt lite använd, max 40h. Den ser ny ut dvs inga repor eller skador. Allt som följde med Ipaden när jag köpte den får du med (box, Ipad case, kvitto) utom original hörlurarna , men du får med ett par nya iphone5 hörlurar istället som är betydligt bättre enligt mig. Det följer också med ett trådlöst apple tangentbord ( Apple Wireless Keyboard ) som är helt nytt, Skyddsplasten är kvar. Priset på tangentbordet är 695 kr i butik. Jag vill ha 1600kr för allt. Kan gå ner lite om det blir en snabb och smidig affär.