Sökresultat för: ”

appendix k bilar tillsalu säljes

Tidigare utannonserade

Årsmodell -69, Mellanblå färgkod 99. Cert bur från Rallyprodukter, Vålberg. Igångsättningstillstånd finns. Absolut rostfri kaross! Massor med timmar nedlagt... Blästrad och målad med epoxifärg. Färdigspacklad och grundad Svart, färdig för lack! Skärmar och huv är av "rätt årsmodell" och i kanonskick, likaså dörrar! Bärarmar fram och bak är elförzinkade Svarta. Nya bussningar till fram och bakvagn finns. Hela bromssystemet ligger nytt i kartong och väntar... Ring för mer info och pris! Måste ses! (Obs! Lånad bild)
En Audi 80 som gått Midnattssolen med bra resultat är nu till salu pga tidsbrist. Fullt utrustad Du behöver bara A-besikta den och sedan köra. Aldrig rullad eller slagen, otroligt pigg, mer lättkörd än de flesta bilar i sin klass.En underbar bil att åka riktigt fort i. Bilen är i ett mycket bra skick! 2 pallar med reservdelar,bla en extra GT motor, växellådor och 2 extra karosser (en äkta GT) medföljer samt extra däck och fälgar och nästan nya isdäck medföljer vid snabb och smidig affär. Ev. byte.
Tjenare, tänkte sälja rallybilen pga ändrat familjeförhållande. Den är ej körklar och vet inte så mycket om den, den behöver renovering. motorn är stum. Den är homoligerad och fordonspärm finns. stolar och bälten sitter i bilen. perfekt bygge som appendix k Först till Kvarn! Pris = 13000 eller bud! Dock ej skambud! ej intresserad av byten!
Fin mormorsbil med mycket lågt miltal besiktigad fram till 2015-11-30. Bilen är i mycket bra skick, med endast ett litet klassiskt rosthål längst bak på ena tröskeln för den händige. Har utöver standardutrustningen även lyxatteraljer så som servostyrning, halvljusautomatik samt varvräknare. Gedigen dokumentation med nästan alla kvitton på allt rörande bilen sedan den var ny och fram till idag medföljer. OBS! Rätt årsmodell för att bygga en Volvo 242 för FIA - Appendix K. (se volvorally.se för inspiration) Pris: 14000:- eller bud.
Besiktad och klar för historisk racing med HTP-handlingar enligt APPENDIX K.Hela bilen totalt genomgången. Det mesta på bilen är nytt resten är renoverat. Än så länge endast träningskörd. Naturligtvis komplett med två nya uppsättningar däck och fälgar för slicks och regn. Dessutom komplett extra nos med vingar, extra orginalsidor, snabblyftar ,m.m. Det finns även ett anpassat släp ( 1300 kg totalvikt) för den som är intresserad. Säljes förmånligt till rätt köpare p.g.a. tidsbrist för racingverksamhet. Ev. kan sportvagn tas som dellikvid.