Sökresultat för: ”

apparat för fönsterputs säljes

Tidigare utannonserade

Snabba Ryck är en firma som ska kunna hjälpa er med lite av varje som rör hushållsnära tjänster som t,ex snickeriarbeten, måleriarbeten, snöskottning, garagestädning, fönstervaxning (ger en dam och vattenavstötande yta), tapetsering och möbeltvätt. Jag kan även hjälpa dig att ta hand om alla kablar som ligger och skräpar runt TV apparater och databord. Det kan även vara annat jag kan hjälpa dig med ring och fråga. Vårens ERBJUDANDE Fönstervaxning, håller era fönster dammfria mycket längre än vanlig fönsterputs Lennart 070-2252119
En apparat för enkel rengöring av fönster och glasytor. Det som finns på bilden är det som ingår. Nypris i butik är mellan 600-800 kr. Mitt pris är 350 kr, apparaten är bara testad någon enstaka gång.
Rejäl dammsugare för större hushåll. Rejält med slang och kraft för den som vill försäkra sig om ett rent hem. Det finns en mängd tillbehör som medföljer som tex fönsterputs. Maskinen är ett demoex och demonstrerad ett fåtal tillfällen. Pris kan diskuteras vid snabb affär då jag inte behöver två apparater.
PRO Aqua dammsugare Matt, möbel, och golvtvätt, fönsterputs, fungerar alldeles utmärkt. Luftrening, enormt mycket slang, samt en del andra tvivelaktiga funktioner ingår. Nypriset lurades till fantastiska 36000:- ingår ett exklusivt renoveringsprogram till en apparat med en livslängd på minst 50 år?