Sökresultat för: ”

appaloosor till salu sverige säljes

Tidigare utannonserade

Appaloosa stoföl säljes. Efter quarterhingsten Mr Huckelberry Twist med placeringar i NRHA och AQHA klasser i Sverige, Danmark och USA. Mamman är Tysk import och har gått pleasure och trail klasser, även tränad på kor. Thilly är ett mycket trevligt föl som alltid kommer först fram i hagen och vill hälsa. Hon är mycket hanterad och bör ses. Säljes registrerad i APHC och med pass. Pris 34000:- eller bud. Välkommen att ringa eller maila vid intresse.
Gander Hill Warbuck Old Spice hingst, svart appaloosa, född 2013 e Harlwood Allspice u Heritage Vicki Warbuck Spice är den ena av endast två appaloosa AMHA-hingstar i Sverige och den enda svarta appaloosan. Han kom från North Carolina, USA, i november 2013. Han är högrest med högt ansatt hals och har ett väldigt snyggt huvud med en stjärna i pannan. Säljes endast pga att jag har för många hingstar. Mer info och bilder, samt fler hästar till salu, på www.hippoholic.com.
Den är väldigt sparsamt riden i. Jag måste tyvär sälja den, eller byta mot en Globus clic. Storlek på min sadeln är 17"/34. Det är ganska akut då jag inte har NÅGON sadel som passar. Pris kan disk.
AB Lindqvists förlag. 1956. 185 s. Inbunden. Mycket gott skick. Namn på försättsblad.